Sari la conținut

Sondaj Potentiale Imbunatatiri Dacia Duster 2

Duster 3  

100 membri au votat

1. 1. Urmatorul Duster (3) ar trebui:

• sa aiba o schimbare radicala de design atat exterior cat si interior
      16
    • sa se faca un face lift cu imbunatatiri semnificative insa sa se pastreze linia actuala
      65
    • sa se faca un face lift cu modificari minimale, actualul model fiind foarte reusit
      15
    • sa nu se schimbe nimic
      4

Postări Recomandate

Acum ceva timp, pe alt forum am scris

"Păi te uiți la noul Kaptur4X4(deja lansat) și vei vedea cum va arăta Duster II

Ups am dat din casa..."

ei bine de 1 zi am confirmarea că am avut dreptate (cel puțin dpdv electronic) XHA (a.k.a. CAPTUR/KAPTUR BR/IN/RU)

• Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 152
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Din punctul meu de vedere pe langa ce au zis colegii mei mai sus mi-ar place sa vina din fabrica cu carenaje spate complete si o insonorizare mai buna mai ales pe spate.

Cu siguranta multi dintre noi stiu ce inseamna o janta si o anvelopa de 19" Asadar, sa admiram pozele dar sa ramanem constienti ca asa ceva nu se va intampla vreodata la Duster. Semnalizatoarele inte

Posted Images

Schimbare radicala a scaunelor. Peste tot se aminteste ca un ' OF ' al Daciilor.

XHA = ?

wiki a scos ca-i un post de radio spaniol....

Editat de ISZY56
Link spre post

Scaune noi si mai comode !

Sunt curios cum se prezinta confortul la drum lung mai exact in august cand plecam in Bulgaria ...

cu mcv ul , mi-am rupt spatele pana la mare..

Neaparat alte scaune macar pe fata..

Link spre post

Eu zic sa te pregatesti moral ca sa faci pauze la fiecare ~400km ( eu asa fac) si sa te impaci cu ideea lipsei reglajului lombar care parca mai era si pe mcv1.

O alta cauza care mareste durerea de spate la volan, este pozitia incorecta. Eu cand simt un junghi in spate, primul lucru ma uit cum stau la volan si daca stau "calare" pe coloana de directie imi ajustez pozitia si ma mai tine ~ 100km :)

• Like 1
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...