Sari la conținut

Sondaj Potentiale Imbunatatiri Dacia Duster 2

Duster 3  

100 membri au votat

1. 1. Urmatorul Duster (3) ar trebui:

• sa aiba o schimbare radicala de design atat exterior cat si interior
      16
    • sa se faca un face lift cu imbunatatiri semnificative insa sa se pastreze linia actuala
      65
    • sa se faca un face lift cu modificari minimale, actualul model fiind foarte reusit
      15
    • sa nu se schimbe nimic
      4

Postări Recomandate

AC automat se pare ca se monteaza deja pe Duster-ul PH2 pentru Rusia; de asemenea claxonul pe volan.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 152
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Din punctul meu de vedere pe langa ce au zis colegii mei mai sus mi-ar place sa vina din fabrica cu carenaje spate complete si o insonorizare mai buna mai ales pe spate.

Cu siguranta multi dintre noi stiu ce inseamna o janta si o anvelopa de 19" Asadar, sa admiram pozele dar sa ramanem constienti ca asa ceva nu se va intampla vreodata la Duster. Semnalizatoarele inte

Posted Images

Care cutie automată? DPx sau TS4(o robotizată)

Bordul identic cu Logan? Poate Tabloul de Bord

P.S. Rămâne să vedem dacă e Noul Duster sau e Duster ph3

• Like 1
Link spre post

Nu mi-as face prea mari sperante ca o sa vedem varianta XL inca de anul viitor.

De obicei, la lansarea unui nou model apare varianta de baza, urmand ca dupa ceva timp sa apara si celelalte modele (coupe, pick-up, 7 locuri, etc.).

Oricum ar fi, e un eveniment f. asteptat :)

Intrebam de data de lansare, fiindca am citit o informatie cum ca modelul PH2 va fi in fabricatie pana in septembrie 2017, deci ar mai fi ceva....

P.S. cred ca am inceput sa facem "off-road"/"off topic" pe aici - stiu ca e o sectiune dedicata noului model - Scuze moderatorilor

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...