Sari la conținut

Sondaj Potentiale Imbunatatiri Dacia Duster 2

Duster 3  

100 membri au votat

1. 1. Urmatorul Duster (3) ar trebui:

• sa aiba o schimbare radicala de design atat exterior cat si interior
      16
    • sa se faca un face lift cu imbunatatiri semnificative insa sa se pastreze linia actuala
      65
    • sa se faca un face lift cu modificari minimale, actualul model fiind foarte reusit
      15
    • sa nu se schimbe nimic
      4

Postări Recomandate

Duster 2 se va vinde in draci daca pastreza unghiurile de atac, garda la sol, treapta 1/2 scurta dar 5/6 mai lungi plus 1.6 dci@130cp dar cu ceva modificari in plus gen:

-clima

-un interior mai bine gandit dar plastice de aceiasi calitate sa iasa la costuri

-minim 4 stele ncap raportate la noile teste din 2017.

-2 versiuni ale masininii una identica cu duster1 alta putin mai lunga cu 7 locuri in total

-optional LSD pe spate pt tovarasii lui putin

-optional pt cine vrea pachet iarna(parbriz incalzit+diuze)

Cam atat, este plina piata de suvuri cu pretentii de berlina dar in teren le lasa dustaru in urma si de aici ideea cu lsd pt cine vrea si multi cauta o masina cu performante acceptabile in teren vs un jeep adevarat din motive de taxe/consum/gabarit.

Editat de qaz
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 152
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Din punctul meu de vedere pe langa ce au zis colegii mei mai sus mi-ar place sa vina din fabrica cu carenaje spate complete si o insonorizare mai buna mai ales pe spate.

Cu siguranta multi dintre noi stiu ce inseamna o janta si o anvelopa de 19" Asadar, sa admiram pozele dar sa ramanem constienti ca asa ceva nu se va intampla vreodata la Duster. Semnalizatoarele inte

Posted Images

Duster 2 se va vinde in draci daca pastreza unghiurile de atac, garda la sol, treapta 1/2 scurta dar 5/6 mai lungi plus 1.6 dci@130cp dar cu ceva modificari in plus gen:

-clima

-minim 4 stele ncap raportate la noile teste din 2017.

-2 versiuni ale masininii una identica cu duster1 alta putin mai lunga cu 7 locuri in total

-optional LSD pe spate pt tovarasii lui putin

-optional pt cine vrea pachet iarna(parbriz incalzit+diuze)

deja cu toate astea costa 23.000-24.000 eur ...

Editat de capone
Link spre post
  • 2 months later...

Scaune fata . Sunt foarte incomode

Repozitionat butoane geamuri spate .

Motor 1.6 dci

Remediat defectiunile cunoscute la AC .

Varianta de 7 locuri..

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...