Sari la conținut

Sondaj Potentiale Imbunatatiri Dacia Duster 2

Duster 3  

100 membri au votat

1. 1. Urmatorul Duster (3) ar trebui:

• sa aiba o schimbare radicala de design atat exterior cat si interior
      16
    • sa se faca un face lift cu imbunatatiri semnificative insa sa se pastreze linia actuala
      65
    • sa se faca un face lift cu modificari minimale, actualul model fiind foarte reusit
      15
    • sa nu se schimbe nimic
      4

Postări Recomandate

Hai sa-mi dau si e cu parerea...

1. Sa mentina pretul actual

2. Adaugarea (dupa cum au spus multi) a unei lumini pentru mersul cu spatele si pe partea stanga.

3. O treapta 6 cu alte rapoarte (mai bune) si pentru mersul pe autostrada.

4. Ceva mai mult spatiu in jurul rotilor fata (pentru a da posibilitatea montarii unor anvelope mai mari fara a fi necesare modificari de carenaje/tabla.

5. Reintroducerea martorului de temperatura la bord. Intradevar lipsa martorului (intodusa pe PH2) este deranjanta.

6. Introducerea unui covor de cauciuc solidarizat cu mocheta pe zona de mocheta unde soferul tine piciorul stang.

Cam atat...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 152
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Din punctul meu de vedere pe langa ce au zis colegii mei mai sus mi-ar place sa vina din fabrica cu carenaje spate complete si o insonorizare mai buna mai ales pe spate.

Cu siguranta multi dintre noi stiu ce inseamna o janta si o anvelopa de 19" Asadar, sa admiram pozele dar sa ramanem constienti ca asa ceva nu se va intampla vreodata la Duster. Semnalizatoarele inte

Posted Images

De cand asteptam un topic de genul asta, asa ca imi spun si eu parerea:

- imbunatatirea materialelor la interior+scaune mai ergonomice

- motoare mai noi in special la diesel (1.6dci 130cp ar fi un motor foarte potrivit pentru caroseria Duster-ului) + cutie de viteze adaptata mai bine mersului pe autostrada

- aer conditionat automat (clima)

- pastrarea pretului actual in conditiile de mai sus

Link spre post

1. Scaune ergonomice. Asta e deja rusinos ca in 5 ani si 1 facelift de Duster, nu au fost in stare sa faca niste scaune in care poti conduce mai mult de 100km fara sa faci discopatie.

2. Posibilitatea configurarii unei masini premium. Ok, Dusterul este un SUV low cost, si cu asta a castigat piata. Asta nu inseamna ca fanii infocati nu pot opta pentru o versiune premium al modelului. (ex. VW golf are golf gti.... Jeep Wrangler are Wrangler Rubicon... Renault Megane are Megane RS... Ar merge un Duster Xtra sau ceva cu amortizoare care tin mai mult de 50.000km si un motor de 1.6cdi sau ceva...)

3. Ergonomia spatiului interior. Nu am spus calitatea, aia costa (si doare doar o data :) ) Dar un bord si o amplasare mai prietenoasa a butoanelor ar fi binevenita.

Link spre post

Martor in tabloul de bord ce anunta regenerarea filtrului de particule si discuri de frana pe spate!

Martor de regenerare nu are absolut nicio masina din lume cu motor diesel si DPF. Absolut niciuna! Ar fi interesant sa fie noul Duster o premiera in acest sens.

Exista doar un martor care avertizeaza cand s-a colmatat DPF. Si ala e prezent la toate.

Link spre post

O initiativa buna, sa vedem ce se alege!

Repet ce s-a mai spus, sa se inteleaga ca impartasim mai multi acelasi punct de vedere:

- scaune confortabile!!! Ca nu e bicicleta si-i schimbam saua...

- lampi pt mers cu spate pe ambele parti. Sau sa gandeasca o bara spate si cu cablaj sa ne punem noi singuri, sa nu €€€

- optiune parbriz incalzit

- pastrata treapta l la 4x4 si regandite putin treptele 4-5-6 sa consume mai putin pe autostrada

- regandita forma pragurilor, sa nu se mai murdareasca in halul asta - in varianta ieftina, ca se poate face o caroserie mai lata pe acelasi ecartament, dar...€€€

- motorul de 1.6 turbo benzina, eventual cu mai putini cai (<163), dar macar cu acelasi cuplu. Vitara ofera un 1.4 turbo...

Si cu asta am incheiat, ca m-am obraznicit cu ultimul punct!

• Like 1
Link spre post

Apropos de scaune, ca sa iasa mai ieftin si ca sa mentina traditia reutilizarii de repere din banca de organe Renault, sa puna scaunele de Laguna 2 care au aceeasi latime dar au sezutul mai adanc si sprijin lateral mult mai bun. Cat despre claxon pe volan, el exista deja pe Dusterele pentru Rusia, deci n-ar fi o investitie mare.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...