Sari la conținut

aghidusu

Members
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

7 Neutral

Despre aghidusu

  • Rang
    Dusterist

Vizitatori Recenți Profil

678 citiri profil
  1. Sa inteleg ca ai jante de otel stilizate? Cel putin cu acelea se intampla acest fenomen cand sunt noi. Asta mi-a spus si mi-a demonstrat pe masina mea la vulcanizare ca aveam prezoanele slabite.
  2. Remarcabil! Sa te bucuri de ea! 28cm sub scut e bine Eu ma intreb ce o sa faci la ITP, cand o sa clipeasca seducator din Angel Eyes si o sa scuture din amortizoare precum calul lui Fat Frumos? Eu am avut "conflicte" pt chestii minore ...
  3. aghidusu

    Planetara

    Un + de la mine pt Planetara. Cumparat diverse accesorii, piese.
  4. Buna idee! Chiar asteptam topicul acesta
  5. Eu va recomand aplicatia RadioTunes. Are foarte multe canale, pentru foarte multe gusturi. Eu am testat doar cateva. In preajma Craciunului au avut si un canal cu muzica specifica sarbatorii. Eu ascult de obicei Solo Piano, Mostly Classical. Exista si canalul Nature iar daca conduci cu marea prin preajma poti sa asculti valurile Pentru muzica romanesca exista FM radio Stirile sunt 99% negative, strica viata ... eu vreau sa ma bucur de DUSTER
  6. La Multi Ani! Si un an presarat din plin cu bucurii alaturi de cei dragi, on si off road!
  7. Eu i-am pus sa completeze cand sa ridic masina si a venit Dorel cu un bidon si a pus antigel din el pana la maxim. Acum a scazut. Oricum poti sa verifici cand opresti motorul si este incins ca nivelul este mai sus.
  8. Nu cred ca se considera reclama pt ca si cei din Cehia un inchis portile de ceva vreme din ceea ce stiu eu http://www.ziarulargesul.ro/aro-si-a-mai-dat-duhul-o-data/ Eu cred ca ARO asa cum l-am cunoscut este istorie ... 4ever Interesant insa ca AMC s-a orientat catre UAZ. O sa studiez intr-o buna zi ce motorizari folosesc, ca sa fie EURO6.
  9. Aha! Deci ai remapare! Te-am vazut in 2 sambete pe langa autogara Militari cam in jur de ora 21 si ma miram ce sprinten esti. Ma gandesm ca doar ai talpa mai grea. Gata cu offtopic! Poate ne lamureste cineva care are addon-ul Renault Advanced daca se vede temperatura uleiului. Cei care fac addon-ul pretind ca se poate si la Duster. Am gasit pe net ca au reusit unii la un MeganeRs.
  10. Deci, mi-am aruncat o privire la: https://en.wikipedia.org/wiki/OBD-II_PIDs Daca stergi erori e simplu sa se prinda ca ai facut-o. Daca faci doar Read este posibil sa nu se prinda. Acum, alte intrebari: Duster-ul are senzor de temperatura ulei? Se vede cu Torque?
  11. Stie cineva daca atunci cand conectezi o interfata ELM327 ramane undeva intr-un log conexiunea? Ma intreb daca cei de la garantie pot sa comenteze vazand intr-un log ce dispozitiv a fost conectat pe obd.
  12. Inainte de duster am facut cam 84000km cu un logan dci de 86cp euro 4 fara filtru. Am folosit la 2 schimburi motul 8100xcess 5w40. La un moment m-am zgarcit si am pus elf turbodiesel 10w40 fabricat in RO cumparat din Cora. L-am dat jos dupa 8600km... Apoi am trecut la motul 6100 care merge bine mersi 15000km. In concluzie, am o parere buna de Motul. In ultimii ani am cumparat direct de la importator pe magazinul online. Inainte mergeam personal la ei si-l ridicam si a fost ok interactiunea cu ei. Cei de la emag nu-l iau de la ei, cel putin asa am inteles cand am intrebat. Sent from my E
  13. La mine asta vara cand avea 254km a stat 1 luna nepornita. Am avut surpriza apoi sa plece cam la 5-a cheie. Nu sunt genul care sa omor electromotorul cu incercarci prea lungi. Iti recomand ca inainte de a porni sa pompezi la para de amorsare pt pompa de motorina. Asta te ajuta daca s-au facut bule de aer pe alimentarea cu motorina si porneste mai usor. Eu nu am facut treaba asta pt ca nu-mi imaginasem ca o sa am surpriza sa nu plece la 1-a cheie si apoi am ramas optimist la a2-a cheie si apoi am trecut direct in starea de iritare si nu mi-a mai venit gandul sa incerc sa amorsez pompa. Succes!
  14. Jantele stilizate de otel au in interior un sant destul de adanc. Daca masina intra in noroi adanc este necesara curatarea cu atentie a lor la spalatorie pt a elimina toate depunerile, altfel masina va trepida mai mult sau mai putin dupa caz. Consider ca acesta este un aspect de luat in calcul pt cei care se baga prin noroaie/zapada mare si uda.
  15. La mine au avut DOT 3615, acelasi tip de anvelopa si acelasi furnizor precum @ambvision. In plus de atat au dat si o reducere de 2% si in a4-a zi de la comanda erau in curte. Foarte multumit de autobon! Sper sa fiu multumit si de nokianuri.
×
×
  • Creează nouă...