Sari la conținut

Sondaj Potentiale Imbunatatiri Dacia Duster 2

Duster 3  

100 membri au votat

1. 1. Urmatorul Duster (3) ar trebui:

• sa aiba o schimbare radicala de design atat exterior cat si interior
      16
    • sa se faca un face lift cu imbunatatiri semnificative insa sa se pastreze linia actuala
      65
    • sa se faca un face lift cu modificari minimale, actualul model fiind foarte reusit
      15
    • sa nu se schimbe nimic
      4

Postări Recomandate

Si eu din toata masina aia astept unghiurile de angajare/degajare. Daca o vor face insa asa cum e trendul acum si seamana cu clelelalte de pe piata...zic pas la urmatoarea.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 152
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Din punctul meu de vedere pe langa ce au zis colegii mei mai sus mi-ar place sa vina din fabrica cu carenaje spate complete si o insonorizare mai buna mai ales pe spate.

Cu siguranta multi dintre noi stiu ce inseamna o janta si o anvelopa de 19" Asadar, sa admiram pozele dar sa ramanem constienti ca asa ceva nu se va intampla vreodata la Duster. Semnalizatoarele inte

Posted Images

Ca utilizator de Dacia as mai avea o sugestie de imbunatatire pentru Duster 2: incuietorile. Este cunoscuta cred de majoritarea clientilor Dacia calitatea slaba a incuietorilor precum si neajunsurile care decurg de aici. Nu cred ca ar costa foarte mult schimbarea acestui reper..mai ales ca dupa introducerea medianav masinile Dacia au devenit si mai tentate pentru hoti :ahappy:

Editat de andrei_s
Link spre post

Incuietoarea mi se pare ok la modu ca rau nu face masinii ba chiar acopera o gaura din usa, altfel mecanismul in sine este de rahat, aparent treci destul de repede peste el, cum de altfel mi-a demonstrat ala sau aia de mi-a furat casetofonul. Moment in care incuietoarea deci butucul a venit taman din Franta in doua saptamani, caci cheia care trebuie programata nu stiu ce. Acum intre un geam spart sau o incuietoare ututa, parca incuietoare as alege, asa cum am tot ales pana acum an (cand mi-am bagat picioarele si n-am mai votat) la candidatii din politica, adica raul cel mai mic.

Link spre post

Dacă ți-ar pune încuietori cu 2 motoare(al2lea motor pentru superlock=blocare și pe interior) ar creste prețul și ar canibaliza Captur, dar... vestea bună e că uch-ul de pe variantele S&S e L3 deci suportă superlock și se poate cabla sirena și folosi alarma internă

Editat de t0rquemada
Link spre post

Numai Gica contra pe aici.. nu cumva sa puna ceva mai ok macar ca pe Clio pe care nu le-am vazut fortate asa ca la Logan .. creste pretu' dom'le

Eu nu ma refer la un model de incuietoare sofisticat ci mai mult la un alt sistem de montaj etc..

Editat de andrei_s
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...