Sari la conținut

Sondaj Potentiale Imbunatatiri Dacia Duster 2

Duster 3  

100 membri au votat

1. 1. Urmatorul Duster (3) ar trebui:

• sa aiba o schimbare radicala de design atat exterior cat si interior
      16
    • sa se faca un face lift cu imbunatatiri semnificative insa sa se pastreze linia actuala
      65
    • sa se faca un face lift cu modificari minimale, actualul model fiind foarte reusit
      15
    • sa nu se schimbe nimic
      4

Postări Recomandate

Numai la renault -dacia e valabila treaba asta cu "daca o facea mai calitativ , nu se mai videa renault si nissan". La cele din grupul vag de ce nu este valabila? Sunt 4-5 marci si nu se mai vaita nimeni ca una canibalizeaza pe alta si calitate asemanatoare in functie de modele. Treaba e ca dacia a negociat prost la preluare de catre renault. Adica "sa dus cu fustita ridicata", nu au avut nici o pretentie, ce a zis renault a fost lege.

Editat de DAC
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 152
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Din punctul meu de vedere pe langa ce au zis colegii mei mai sus mi-ar place sa vina din fabrica cu carenaje spate complete si o insonorizare mai buna mai ales pe spate.

Cu siguranta multi dintre noi stiu ce inseamna o janta si o anvelopa de 19" Asadar, sa admiram pozele dar sa ramanem constienti ca asa ceva nu se va intampla vreodata la Duster. Semnalizatoarele inte

Posted Images

Orice cumperi in lumea asta, mai ales daca e un produs scump, va fi segmentat ca dotari si pret astfel incat tot timpul sa te faca sa-ti doresti produsul cel mai scump, iar daca il iei pe cel mai scump, sa ai ceva dotari care sigur nu se regasesc la ceilalti. In mod deliberat, cele mai ieftine vor avea lipsuri, vor fi mai mici, mai urate, le vor lipsi dotari. Ei stiu ca oamenii cu bani pun pret pe orgoliu, fite, exclusivitate, si folosesc asta din plin. Chiar si cei din grupul VAG :)

Si vei regasi asta la case, yacht-uri, aparate foto, rulote, haine, etc

• Like 2
Link spre post

Pai francezii aia de la Renault nu sunt prosti,si-au dat seama ca au de-a face cu fraieri...La Dacia inca acum in 2016 nu sunt capabili prostovanii sa vopseasca integral piesele ce vin montate pe masina,se procedeaza romaneste exact ca la tractoarele produse pe vremuri la UTB!

Editat de TheVolverine
Link spre post

Numai la renault -dacia e valabila treaba asta cu "daca o facea mai calitativ , nu se mai videa renault si nissan". La cele din grupul vag de ce nu este valabila? Sunt 4-5 marci si nu se mai vaita nimeni ca una canibalizeaza pe alta si calitate asemanatoare in functie de modele. Treaba e ca dacia a negociat prost la preluare de catre renault. Adica "sa dus cu fustita ridicata", nu au avut nici o pretentie, ce a zis renault a fost lege.

Este valabil la toate grupurile de peste tot, nu doar din industria auto. Scurt asa, nu-mi spune ca poti compara skoda cu vw-ul. Nu stiu daca dacia avea ce negocia, loganul este limuzina pe langa solenza :)

Link spre post

Apăi se tot schimba si astia pe parcurs. Opel era "Dacia" nemtilor, acuma se bate cu segmentul premium. E chestie de strategie si nu neapărat merg comparatiile la nivel de grupuri. Renault in sine era targetat ca low cost, insa avea la orice masina 5 stele la NCAP. Plus ca si modelele pentru piata de est erau mai "jos" pozitionate - nu erau disponibile anumite optiuni (in 2008 nu puteam nici la comanda sa iau un Megane cu keyless entry sau motor de 2.0 chiar daca in vest existau optiunile astea).

Acuma se pare ca si ei se mai schimba (se vede la noul Megane, restul vor urma). Probabil va evolua si Dacia - deja la Logan generatia 2 se vad imbunatatiri - dar tot nu poate fi un Renault cu alta sigla, oricat am spera.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Revin cu informații noi referitoare la bateria Exide EL700: este o baterie foarte bună. Singura deosebire fata de cea de fabrica este ca gaura de ventilatie a bateriei este pe partea bornei minus. Daca doriți sa conectați furtunul prevazut de fabrica, va trebui sa il prelungiți pentru a-l aduce pe partea bornei plus in locul special prevazut din tavita bateriei. Eu am folosit un furtun pentru lichidul de parbriz pentru a face asta. Deoarece nu imi plac improvizatiile, am ales in final sa o înlocuiesc cu bateria 7711575175 (70Ah, (720A (EN) care are gaura de aerisire pe partea bornei plus, furtunul pentru gaze putând fi montat in poziția în care a fost montat inițial in fabrica.     
    • Am instalat GPL Tomasetto de la 60K (2019) acum am 260K, am schimbat acum un an "plămînul'. Merge f bine de la început, nici o ungere suplimentară, am mers cu 150 pe autostradă fără să treaca pe benzină, nu s-a ars nimic.Urmează un al doilea Duster cu 42000 km la bord, ce va primi o altă instalație. De fiecare dată am pus gaz pînă s-a oprit pompa, nici un incident. Primil rezervor 32 l, al doilea va fi mai mare. Probleme am avut doar la două revizii: la prima mi-a pus o garnitură tăiată la filtru, pierdeam gaz, la a doua nu mi-a mai pus elementul filtrant în filtru. Am schimbat firma. Consum 10l GPL/100km regim mixt cu vit max 100/oră, peste 10 pe autostradă, sub 10 în afara orașului, fără accelerări bruște, depășiri, cu max 80/ora. 
    • Masina a ajuns la peste 7500 km.Un consum facut pe Bucuresti (Militari-Colentina) A3 Râșnov Codlea(Bv) 6.8 l/100km.Am fost 4 adulti aprox.360 km.La întoarcere a fost aglomerat in statiuni plus Bucuresti! Am obținut o fisura mica la 5000 km.La acest drum fisura a plecat așadar pe viitor trebuie înlocuit.Noroc ca e pe partea pasagerului!
    • Desigur! Datele exacte: Varianta S a sistemului de bare transversale Thule WingBar Edge 958X (cunoscută ca Thule WingBar Edge 9581) are o lungime absolută a barei de 75,2 cm și este proiectată pentru o distanță exterioară maximă între barele longitudinale ale mașinii de 94 cm.Specificații de lățime și montaj (Modelul 9581 / S)Datorită picioarelor telescopice integrate care culisează câte 50 mm în fiecare capăt, barele se pot ajusta după cum urmează:Lățimea absolută a barei (fără picioare): 752 mm (75,2 cm)Distanța de montare pe vehicul (la exteriorul barelor mașinii): Între 840 mm și 940 mm (94 cm) maxim.Lățimea utilă pentru accesorii (spațiul de încărcare): Între 630 mm și 730 mm.
  • Creează nouă...