Sari la conținut

Sondaj Potentiale Imbunatatiri Dacia Duster 2

Duster 3  

100 membri au votat

1. 1. Urmatorul Duster (3) ar trebui:

• sa aiba o schimbare radicala de design atat exterior cat si interior
      16
    • sa se faca un face lift cu imbunatatiri semnificative insa sa se pastreze linia actuala
      65
    • sa se faca un face lift cu modificari minimale, actualul model fiind foarte reusit
      15
    • sa nu se schimbe nimic
      4

Postări Recomandate

Discutia e despre imbunatatiri ale masinii nu neaparat ale pretului sau cine e Gica sau nu.

O incuietoare partial fortata se poate refolosi, un geam spart ( pt. ca incuietoarea nu se poate sparge finut) nu se mai poate lipi => stai cu masina peste noapte sau mai multe zile ( daca e perioada de sarbatori) mai vulnerabila + costuri mai mari. Desi incuietorile se pot strica, totusi sistemul actual permite inchiderea masinii.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 152
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Din punctul meu de vedere pe langa ce au zis colegii mei mai sus mi-ar place sa vina din fabrica cu carenaje spate complete si o insonorizare mai buna mai ales pe spate.

Cu siguranta multi dintre noi stiu ce inseamna o janta si o anvelopa de 19" Asadar, sa admiram pozele dar sa ramanem constienti ca asa ceva nu se va intampla vreodata la Duster. Semnalizatoarele inte

Posted Images

Pe langa ce am spus mai sus,ar mai fi suspensia spate independenta,eliminarea rahatului ala de sarma de la reglajul pe inaltime la scaun sofer...altii acum 10 ani au montat scaune mai avansate cu ani lumina avans fata de ce s-a pus pe duster...macar sa se faca in viitor un pachet optional adevarat,sa putem schimba si noi una alta!Chestia cu creste pretul ,hai sa fim seriosi,pai ce se ofera la ora actuala in asa vrajeala " Pack look " cu 500 euro nu e scump?

Link spre post

Acuma pe bune... Dacia e brand entry / low-cost (in cadrul grupului Renault-Nissan). Daca ar face-o mai dotata, si-ar canibaliza fratii de la Reno. Nu de alta, da' si asa cum e se vinde in draci, ba chiar in vest... Altfel, probabil ar putea sa ii pună si scaune de Infiniti dar nu asta le e targetul.

De acord ca un Duster full nu reprezinta o suma de neglijat, insa e ieftin conform pietei.

Offtopic: Exista totdeauna varianta si mai ieftina, "Made in China", culmea ar fi sa faca chinezii clona de Duster cu scaune care se si rup dupa 10.000 km si pretul cu vreo 2 mii mai ieftin... Pariu ca s-ar vinde ca pâinea caldă in RO?

Editat de Killer82
  • Like 1
Link spre post

Scaunele chiar ar fi o imbunatatire care pe urmatorul duster e bine sa fie, la cata lume se vaita de ele, macar sa le readuca la stadiul celor de logan 1 si e un pas inainte.

• Like 2
Link spre post

La PH2 nu-s chiar atat de rele. Oricum, mi se par mai bune decat cele de la Logan 1. Suportul lombar ar aduce un mare plus, fara prea multe costuri.

• Like 2
Link spre post

Io m-am referit la forma, conceptia, gindirea, proiectarea lor.Sistemul actual te duce foarte aproape de cele din Dacia 1300. Nu stiu cine le face in tara dar s-a evoluat si in acest domeniu...daca nu stiau cumva. . Vor fi pareri ca sunt simple si functionale dar ... Ma refer la sistemul de ridicare, la sistemul de prindere al centurilor, s-a mai amintit aici cotiera functionala imbinata cu scaunele, doua trei suporturi retractabile, pentru diferite obiecte, inclusiv pentru locurile din spate, o priza de curent pentru cei din spate. La fel bancheta din spate seamana cu o canapea din pasul Tihuta. In 2016 bancheta din spate se poarta cu cotiera rabatabila cu cutii si suporturi. S-ar putea face multe fara cheltuieli suplimentare mari, plastice injectate roboti ieftini. Modele sunt. Cumva ar trebui trecut peste acest feeling, ' sa simti ca este o masina ieftina '. Cred si sper ca proiectantii si designerii de interior au avut, de data asta timp berechet, nu au fost presati de data de lansare si vor crea ceva mai frumos si mai util.

• Like 1
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...