Sari la conținut

Ce e bun si ce se poate imbunatati la Dacia Duster?

Postări Recomandate

Care ar fi utilitatea orei in bord?? Eu vin cu recomandarea de a scoate ora din bord si a o inlocui cu orice alta informatie (temperatura apei sau lane assist control daca vor baga asa ceva pe viitor). Am ceas la mana, telefon, media-nav, stiu o sa ziceti ca distrag atentia, dar si ecranul ala mic trebuie sa muti privirea de la sosea ca sa te uiti la el deci tot aia e.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 190
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Bai fratilor, când citesc expresii de genul: " chiar nu puteau sa pună un capacel acolo?" imi vine rau )) Cand am luat decizia de a schimba masina am gandit asa: vreau un diesel cu garda mare la sol

Ce e bun: - design-ul general al masinii - motorizarea 1,5 DCI - pretul   ce se poate imbunatati la Dacia Duste: - grupul de indicatoare din bord spre digitizare eventual ecran led, mai multe in

Da', uneori stirile sunt bune (ca aflii info utile de pe drumul tau). Eu ma intreb cum te poate enerva (vizual) o antena lunga in timp ce mergi cu masina prin afara localitatilor...? Sau mai bine zis

Posted Images

Nu ai Medianav ai ceas în TdB, ai Medianav nu ai ceas în TdB - se poate activa.

De ce nu se pot afișa informații pe n rânduri se vede în poză. Mai nou ai și simbol de Start&stop off între simbolul A cu săgeată și indicatorul de carburant.

Există, pentru minitehnicus, posibilitatea de a adapta un TdB de X98(Clio4), există un Dokker modificat, și astfel ai computer de bord în versiune text.

Link spre post

Eu cred ca Dacia nu vine cu nimic in plus la Duster pentru simplul motiv ca vanzarea merge si asa. Profitabilitatea recunoscuta de 9% ar permite dar nu este necesar.

In momentul in care vanzarile ar merge in jos o sa apara si capacele. Si poate o sa se ajunga si la noi sa nu se mai taxeze trusa de securitate.

si

In legatura cu ceasul si observatia lui dr_dumi: utilitatea orei la bord este aceea de a stii cat e ora cand esti la bord. Este la fel ca utilitatea ceasului pe telefonul mobil, pe frigider, pe televizor etc. Pentru cei care nu au, nu poarta sau si-au uitat acasa ceasul si se intreaba cat mai au de asteptat pana se suna de iesire la scoala de unde isi ia copiii (de exemplu). Mult mai putin utila mi se pare temperatura exterioara deoarece oricum nu poti face nimic in plus sau in minus.

Oricum nu am mai vazut masini care sa nu afiseze kilometrajul total si ceasul in acelasi timp.

Editat de dacian
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...