Sari la conținut

Ce e bun si ce se poate imbunatati la Dacia Duster?

Postări Recomandate

Aaaa..pai DonQuijote eu nu ma refeream exact la varianta din poza exemplificativa..evident ca daca ar fi OK ele ca si solutie atunci trebuie cautata o varianta care sa se imbine estetic cu soclul original al masinii. Insa cele de care zicea un tovaras de aici (cele cu fir rasucit pe ele) cum am si eu una pe Golf au partea de prindere pe soclu mai subtire si e foarte posibil sa se potriveasca ca si estetica. Nu stiu cat de OK sunt ele pe partea de receptie pe un Duster (in zone mai departate de orase sau de teren mai dificile) a semnalului radio comparativ cu antenele astea originale lungi

Editat de taz
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 190
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Bai fratilor, când citesc expresii de genul: " chiar nu puteau sa pună un capacel acolo?" imi vine rau )) Cand am luat decizia de a schimba masina am gandit asa: vreau un diesel cu garda mare la sol

Ce e bun: - design-ul general al masinii - motorizarea 1,5 DCI - pretul   ce se poate imbunatati la Dacia Duste: - grupul de indicatoare din bord spre digitizare eventual ecran led, mai multe in

Da', uneori stirile sunt bune (ca aflii info utile de pe drumul tau). Eu ma intreb cum te poate enerva (vizual) o antena lunga in timp ce mergi cu masina prin afara localitatilor...? Sau mai bine zis

Posted Images

Ok hai sa ingropam securea razboiului si sa revenim la topic sunt deacord si cu parerea ta @danielcojocar dar fiecare face ce vrea cu banii lui si cu lucrurile cumparate de el.

Nu-i nimic de ingropat ca nu-i nici un razboi... :) si... acelasi lucru l-am zis si eu prin "fiecare are dreptul sa aduca modificari dupa cum crede el"

Link spre post

Topicul vad ca se refera la "ce e bun si ce se poate imbunatati".

Parerea mea e ca antena de pe Duster e exact ce trebuie pentru o receptie decenta a posturilor de radio cumulat cu un pret ok si fiabilitate a componentei. Estetic, asa cum e acum montata nu imi pare urata. De ce ar face reno ceva urat ? Cu cat arata mai bine o masina are mai multi cumparatori si reno stie asta si vrea sa faca bani.

O antena mai mica si care sa asigure receptie mai buna sau macar la fel de buna ar fi mai scumpa ( una de calitate care si face ce zice nu doar se lauda) deoarece dimensiunea mai mica trebuie compensata cumva activ cu piese suplimentare => costuri => pret mai mare de achizitie si din ce am citit pe forum cam toata lumea doreste mai bun dar musai si mai ieftin. Mai sunt useri care doresc sa fie estetic, unii chiar cu riscul de a cheltui mai mult. Asa ca estetic, dupa mine, o antena mai mica in locul(pozitia) celei actuale ar arata mai urat. Ca sa arate cat de cat bine, o antena scurta se potriveste ca pozitie mai in spate spre haion => modificari, astupa o gaura, fa alta, trage fir...

Parerea mea :)

Link spre post

"Cu cat arata mai bine o masina are mai multi cumparatori si reno stie asta si vrea sa faca bani." :) As fi foarte de acord cu acest principiu. Insa, exista suficiente motive (multe sunt deja expuse pe net in diverse zone) pentru care productorul francez poate fi usor suspectat de faptul ca poate intentionat lasa unele finisaje la masinile din gama Logan, Sadero, Lodgy si Duster mai putin atractive estetic pentru a isi vinde restul gamei. Unele sunt chiar stupide. Spre exemplu au lasat la vedere suruburile din spatele levierului de deschis usile in fata (nu stiu daca asa e si la usile din spate ca inca nu am luat masina la amanunt pete tot) si zau ca nu imi dau seama cat de mult ar fi costat ca sa fie ascunse cu ceva. Si ar mai fi si alte mici chestii care nu cred ca ar fi ridicat pretul total. :)

Link spre post

@taz, nu zic ca nu e posibil sa fie asa, insa se fac niste socoteli pe fiecare proiect si ai o anumita suma aprobata pentru el ( dezvoltare + costuri de productie). Acele mici capacele sau orice altceva sunt mici si pee bucat par un mizilic, dar un producator gandeste altfel in termeni de productie de serie. Adica un capacel, sa zicem, costa 10 eurocenti, la 100 000 bucati masini => cost suplimentar de 1000 eur si trebe 4 capacele / masina si se pot adauga asa mai multe => profit mai mic sau crestere pret.

Link spre post

Ok.. antena. Am pus una scurta de la un amic pentru teste ca voiam scurta. Am dat-o jos fara sa testez semnal. Nu imi mai place cum arata masina.

Stiu, chestie de gust. Doar ziceam si eu...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...