Sari la conținut

Ce e bun si ce se poate imbunatati la Dacia Duster?

Postări Recomandate

Sunt plecat din oras si masina e acasa dar am pus cateva poze gasite pe net. Eu sunt multumit de cum receptioneaza, nu am simtit diferente fata de golf care o avea cumva integrata prin masina pe undeva pt ca nu aveam niciun baț pe nicaieri

post-2671-0-14664600-1436299221_thumb.jpg

post-2671-0-53604000-1436299233_thumb.jpg

post-2671-0-62870400-1436299243_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 190
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Bai fratilor, când citesc expresii de genul: " chiar nu puteau sa pună un capacel acolo?" imi vine rau )) Cand am luat decizia de a schimba masina am gandit asa: vreau un diesel cu garda mare la sol

Ce e bun: - design-ul general al masinii - motorizarea 1,5 DCI - pretul   ce se poate imbunatati la Dacia Duste: - grupul de indicatoare din bord spre digitizare eventual ecran led, mai multe in

Da', uneori stirile sunt bune (ca aflii info utile de pe drumul tau). Eu ma intreb cum te poate enerva (vizual) o antena lunga in timp ce mergi cu masina prin afara localitatilor...? Sau mai bine zis

Posted Images

Din asta am cumparat eu recent pentru Golful 4 pe care il am pe langa Duster. O sa o iau pentru o proba si am sa o pun pe Duster sa merg cu el, maine sau poimaine, prin unele zone (nise vai pe unde trece un drum si unde cele mai apropiate orase se afla la 40 km) in care stiam ca Golful pierdea semnalul radio iar Dusterul nu. Si voi testa in acest fel treaba.

Editat de taz
Link spre post

La Dusterul meu partea fixa a antenei (adica batul in sine) se desurubeaza din soclul care este el orientabil in plan vertical. Deci daca schimb doar batul cu unul mai scurt poate fi si el orientabil din soclu ca si batul asta lung original. Inca nu am verificat daca se porivesc prezoanele intre cele doua variate de antene ca a luat Golful pana dupa masa o ruda de a mea. Dar sa inteleg ca unii aveti la masina soclu de antena fix ?

Link spre post

Da', uneori stirile sunt bune (ca aflii info utile de pe drumul tau).

Eu ma intreb cum te poate enerva (vizual) o antena lunga in timp ce mergi cu masina prin afara localitatilor...? Sau mai bine zis cum sa reusesti sa o vezi?

Este la mintea cocosului ca m-am referit ca ma enerveaza lungimea antenei cand vad masina din exterior..........

Link spre post

Si... si mai la mintea cocosului este ca atunci cand un ansambu este proiectat complet, atunci orice piesa este inlocuita strica acel echilibru proiectat!

Dar, in fine, fiecare are dreptul sa aduca modificari dupa cum crede el. Eu, spre exemplu, nu am nici o problema cu antena, cu scaunul sau cu multe altele doar pentru ca... nici n-am prea multe pretentii de la obiectul (masina) platit.

Link spre post

La Dusterul meu partea fixa a antenei (adica batul in sine) se desurubeaza din soclul care este el orientabil in plan vertical. Deci daca schimb doar batul cu unul mai scurt poate fi si el orientabil din soclu ca si batul asta lung original. Inca nu am verificat daca se porivesc prezoanele intre cele doua variate de antene ca a luat Golful pana dupa masa o ruda de a mea. Dar sa inteleg ca unii aveti la masina soclu de antena fix ?

Asa e la toate. Doar ca antena din poza de mai sus pare a fi mai groasa catre baza, fara a schimba si soclul ar arata cam ... cocalaricesc.

Link spre post

Nu va certati fratilor pentru ca suntem la sectiunea "Ce e bun si ce se poate imbunatati la Dacia Duster?" si noi tocmai despre asta discutam. Daca antena asta lunga (care nu ma deranjeaza foarte mult din perspectiva estetica insa poate fi deranjanta sau periclitata atunci cand pui ceva pe masina) este cea mai buna solutie..atunci e clara treaba..Eu am intrebat doar daca stie careva o varianta mai redusa in dimensiuni care inlocuieste cu succes sau chiar imbunatateste receptia in locul variantaei de antena cu care masina a venit echipata. :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...