Sari la conținut

Ce e bun si ce se poate imbunatati la Dacia Duster?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 190
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Bai fratilor, când citesc expresii de genul: " chiar nu puteau sa pună un capacel acolo?" imi vine rau )) Cand am luat decizia de a schimba masina am gandit asa: vreau un diesel cu garda mare la sol

Ce e bun: - design-ul general al masinii - motorizarea 1,5 DCI - pretul   ce se poate imbunatati la Dacia Duste: - grupul de indicatoare din bord spre digitizare eventual ecran led, mai multe in

Da', uneori stirile sunt bune (ca aflii info utile de pe drumul tau). Eu ma intreb cum te poate enerva (vizual) o antena lunga in timp ce mergi cu masina prin afara localitatilor...? Sau mai bine zis

Posted Images

Daca Dusterul se vinde cu un profit de 500 euro/bucata, inseamna ca in alte tari precum Ungaria (vezi preturile declarate de colegii ce le-au luat de acolo!), se vinde in pierdere :)

Mie personal, Dusterul full-option (eu din asta am luat), mi se pare o masina scumpa pentru calitatea materialelor si echipamentelor, cum se comporta pe sosea cu suspensia de fabrica, bug-urile cu care a aparut, optiunile limitate si mai ales privind asa cum e normal sa o faca orice cumparator de masina, adica aproximand cheltuielile de maintenance si combustibil pe primii cinci ani. Consumul pe autostrada la 120-130 este f. mare comparativ cu alte masini din clasa lui de motorizare, iar daca pleci in concedii in grup, o sa ii capiezi pe toti sa mearga la maxim 110, sau vei plati la pompa mai mult ca ala cu motor de 2.2l, atunci cand mergeti amandoi cu 130 (viteza legala!) - diferenta va fi ca la el in masina se va putea purta o discutie cu cei de pe locurile din spate, pentru ca la el s-au cheltuit cativa euro in plus pe o oarece insonorizare :) Daca mai pui si faptul ca piesele sunt scumpe, mai ales considerand ca multe sunt productie locala, chestia cu masina ieftina incepe sa arate a ceea ce este de fapt - doar marketing! Altfel e o masina OK!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aaaaa, sa stii ca nu sunt de acord cu tine. Nu sunt de acord la aia cu insonorizarea slaba si daca zici ca PH2-ul este slab insonorizat, sa vezi PH1 cum este :D In rest, da, tot ce zici este adevarat. Si la fel de adevarat este si faptul ca acum vei primi raspunsuri de genul "vrei calitate mai buna / viteza mai mare / consum mai mic, ia-ti rolls royce / lamborghini / smart" sau "da' ce, nu stiai cum este cand l-ai cumparat ?" sau "acum ce vrei si tu de la o masina ieftina ?" SI si mai adevarat este ca da, altfel este o masina ok.

Link spre post

Sunt total de acord ca Dusterul are multe imperfectiuni .Dar de ce il cumpara fratilor, francezii,belgienii ,nemtii,italienii si mai nou englezii?

Am fost prin multe tari ale U.E. si am fost surprins pe procentul de Dustere vazut in trafic.

In Italia ,spre exemplu,unde asigurarea auto e cea mai scumpa din U.E. motorul de 1,5 combinat cu pretul mic face ca Dusterul sa fie preferat inaintea altor modele.E foarte adevarat ca aici am vazut si versiunea Titanium a Dusterului care pare mai atractiva din pricina .....culorii in care a fost vopsita .Vorba cea ,vopseaua vinde tinicheaua.

Totdeuna va fi o diferenta intre modelele Duster ce se vand pe anumite piete din lume.Am intrat sa configurez Dusterul Laureate pe pagina Dacia din Italia si a rezultat un Laureat mai scump cu 600 Euro.De ce?

Link spre post

http://www.dacia.it/...er-trasversale/ Editie limitata La Gazzetta dello Sport care vine dotata in serie cu o nuanta de vopsea metalizata Blue Cosmo jante aliaj ,Media Nav,geamurile din spate fumurii,barele de deasupra sunt crom satinat la fel pragurile si scuturile fata spate.

Motorizari benzina GPL si diesel silentioase si eficiente.

Intrebare :Credeti ca ar fi bine sa se vanda si in Romania editii imbunatatite de Duster?

Editat de CristianDuster
Link spre post

Ediția aia vine cu Medianav evolution*, în rest nu e cu nimic diferită de ce avem și noi aici, ce-i drept spart în n pachete opționale.

*în plus față de cel clasic: DAB+TMC (inutile în RO, în IT e altă poveste), AHA pentru bluetooth streaming și hărți plătite (încă nu a fost spart)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...