Sari la conținut

Postări Recomandate

Eu doar vroiam sa justific motivul pentru care multi considera portbagajul dusterului mai incapator decat cel al loganului.

Inainte de Duster am avut Kia Ceed cu un volum al portbagajului de doar 380l. Cu toate acestea, fiind HB puteam incarca cu usurinta obiecte voluminoase care in Logan nu incapeau.

• Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 256
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ales un 4x4 pt ca... l-am folosit 1% pe drumuri mai grele... dupa ce am vazut cun si unde pot ajunge cu acel 4x4... am vrut mai mult! Si uite asa am ajuns sa leg prietenii si sa traiesc momente ex

Din cele discutate aici sau la subiectul despre preturi nesimtite mi-am format o parere despre duster, in baza careia ma pot prezenta cu o expunere la subiect, respectiv sfaturi achizitie duster. Nu d

gata!   sunt membru cu drepturi depline! de astăzi stimați colegi sunt proprietar ( mândru ) al unui frumușel Duster aș pune poza la semnătură dar nu știu cum... o mică descriere ( dacă nu vă

Posted Images

În afară de portbagajul mai mic, Stepway pare compromisul ideal, având avantajul protecţiilor de aripi integrate din linia de producţie.

Stepway 1,5dci 90CP = 12.600€.

Duster Laureaté 1,5 dCi 90CP 4x2 = 14.800 € / 15.500€ (vopsea metalizată + MediaNav + Volan piele).

2.200€/2.900€ în plus pentru 125 litri în plus (475-320 litri) în portbagaj şi 1,2 cm (20,5-19,3cm)gardă la sol?

Oare merită într-adevăr? Personal aş lua serios în consideraţie Stepway faţă de Duster 4x2, dar sunt extrem de subiectiv.

• Like 2
Link spre post

Motorul 1.2 nu exista pe Logan. In plus, la spatiu interior Loganul este sub Duster.

LE: De asemenea, am uitat sa zic ca vroiam neaparat masins cu haion.

Sent from my Star Kingelon G9000 using Tapatalk

Logan MCV :)

Link spre post

Nu uitati ca mai exista acel indicator suprem PATA de care zicea colegul @cosminium:

.... In plus, cand vine vorba despre valoarea unei masini, indicatorul cel mai important este TCO-ul (total cost of ownership) .. pret achizitie + cost de utilizare (combustibil, taxe, impozite, revizii) + cost piese de schimb - valoarea reziduala. Asta daca nu amintim de PATA (asta e indicatorul suprem, care bate toate calculele si poate decide de unul singur ce masina va fi aleasa... adica atunci cand ti se pune pata nu mai conteaza nici mama TCO-ului :) )

Link spre post

Foarte buna remarca legata de Stepway. In cazul meu si acela ar fi fost un candidat. Dar masina e si o chestie pasionala si multi vor plati 2000 de euro sau mai mult doar pentru o preferinta, chiar daca nu are un motiv economic bine intemeiat. Exemple sunt cate vrei: pack-ul look de pe Duster... Costa 800 de euro da nu face masina mai buna in nici un fel. Din punct de vedere economic e o prostie sa-l iei. Totusi multi aleg sa plateasca pentru el.

De fapt eu as vrea sa va pun, oarecum retoric, dilema asta exact cu susul in jos: De ce multa lume alege 4x4 cand de multe ori nu au nevoie de el aproape niciodata?

Link spre post

Ce bine ar fi dat stepway daca era 4x4 :)

Eu iti dau dreptate aici un pic ca de cele mai multe ori nu am nevoice de 4x4. E un moft pana la urma. E mai mult ideea aia, daca tot iau Duster macar sa fie 4x4, sa fie acolo nu se stie.

Pe an cred ca as folosi masina in regim de off road poate de 10-15 ori cand mergem la casa de la munte si acolo am de trecut un paraias. Nu a fost masina la care sa nu am evenimente acolo ( ca deh, bmw-ul e masina joasa), odata mi-am pierdut numarul de la masina in raul ala :))

Cu Duster-ul nu numai ca il voi trece fara probleme, la o adica o sa pot lua in sus pe de-a lungul lui :)

Editat de dr_dumi
Link spre post

Eu imi cautam o masina 4x4 pentru ca ma saturasem de dat la lopata dimineata la 6 cand plecam la munca iarna si ma uitam cu jind dupa fiecare Duster :) - vis implinit! Epic win for me!

• Like 2
  • Mulțumesc! 1
Link spre post

Eu nu am ales 4×4 tocmai pentru ca am inteles ca nu voi avea nevoie cu adevarat de el decat probabil in 0,01% din timpul in care voi folosi masina, si in scele cazuri voi putea gasi variante de iesire din situatie. Logan MCV si Stepway au fost printre finaliste, MCV a pierdut din cauza lipsei unei motorizari adecvate pe benzina iar Stepway din cauza volumului interior si al portbagajului. Lodgy a fost iar aproape sa fie ales, dar in final factorul PATA a inclinat spre Duster. Au fost printre finaliste ssi Renault Captur, Peugeot 2008 si Skoda Rapid Spaceback.

Sent from my Star Kingelon G9000 using Tapatalk

• Like 2
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...