Sari la conținut

quarelin

Members
 • Număr conținut

  284
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

quarelin a câștigat ziua ultima dată pe 7 Noiembrie 2016

quarelin a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

66 Excelent

Despre quarelin

 • Rang
  Senior

Informații profil

 • Oraș:
  BACĂU
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.6 4x4 105cp
 • An fabricație:
  2011

Vizitatori Recenți Profil

576 citiri profil
 1. Scuzeeeee, Dar am postat pe undeva pe aici pe un topic ... Problema la Dusterica al meu e că săracul a fost ... lovit! Am descoperit, atunci când am dat cutia jos ca să văd dacă bătaia este din cutie/ rulment presiune, că am capacul ambreiaj sudat pe vreo 10 cm ... De aici, am mers pe firul ăsta și am măsurat mașina pe dedesubt, cu un program pe calculator; ( nu mă pricep și este ceva timp de atunci ...); Am lonjeron dreapta mai scurt cu 5 mm ... Coroborat cu sudura aia = mașină lovită pe dedesubt ... Ideea este că de atunci sunt 2 ani + de când merg așa FĂRĂ probleme - nu tocește cauciucurile, trage fără probleme, nu patinează ambreiajul ... Am lăsat o așa ... Atât timp cât merge, fuge, trage pe nisip, bolovani, zăpadă ... sincer NU mă mai interesează că huruie la viteze sub 40 - 50 km/h ... Și în timpul ăsta am schimbat pe ea doar un braț, plăcuțe frână și un racord pe la motor ( în afară de chit ambreiaj, rulment presiune, rulmenți spate - toate schimbate nu pentru că trebuia ci pentru a scăpa de huruit); Eu zic că este o mașină ușor/ ieftin de întreținut! Stimă!
 2. Dacă nu avea buba a mea, ți o dădeam cu dragă inimă! 2011, 62000 km, piele ...
 3. Salut, "Câte bordeie, atâtea obiceie" ... Cineva/ cândva mi- a explicat de ce mai vin ei cu bidon desfăcut ... 1. Nu lăsa să se scurgă tot uleiul ( lasă cca 500 g ) și automat bagă cca 3,5 l ulei curat ( mă refer la 1.6 16 V cum am eu, necesar de 4 l ulei; mergând la mecanic cu un bidon de 4 l , lui îi rămân la fiecare auto cca 500g ...); 2. Pune doar 3,5 l și mergi așa până verifici și atunci te gândesti că a început să pape ulei otomobilul tău ... Așa că la prima varianta te poți considera norocos; asta dacă nu sunt valori diferite ale uleiului 5 w + 10 w, ale aceluiași ulei dacă ești norocos ...); Credeti- mă că am auzit de chestia asta din sursă sigură ( recunosc că sunt câțiva ani de atunci ...); De ce credeți că este lege care îți permite să asiști la servisare ? Stimă!
 4. Să o folosiți sănătoși și numai drumuri bune!
 5. Pun pariu că, dacă același mecanic ar fi pus în situația noastră și ar vedea că cineva îi tratează mașina așa cum face el de obicei cu mașinile clienților, i- ar da în cap cu ceva! Uneori cred că pe lângă dezinteres mai există din partea mecanicilor ( unora, ca să fim corecți ) și o anumită doză de ... invidie ! Am citit undeva ce a postat un coleg pe un forum referitor la reacția unui mecanic la o revizie gratuită: ” iar revizie gratuită ...” Bă nenea mecanicule, eu pentru aceste revizii gratuite de fapt AM PLĂTIT o garanție extinsă ! Nu- ți cer nimic de pomană! A, încă o chestie ( confirmată în reprezentanță) legată de acea garanție extinsă la Dacia: vedeți că la reviziile gratuite se folosesc consumabilele mai ieftine ( gen ulei DACIA în loc de ELF ...); NU zice nimeni că nu sunt bune, dar dacă doriți consumabilele preferate ( de origine, pt garanție) trebuie să le specificați sau chiar să insistați să plătiți diferența dintre consumabilele folosite de ei la reviziile gratuite și cele dorite de dvs. ; Stimă!
 6. Salut, E posibil să fie așa ... Dar mă întreb de ce au oprit toate variantele ... Adică puteau stopa TCE 4x4 care nu se încadrează la programul Rabla, fără să oprească toată producția Duster ... Mă rog, vom vedea noi ce și cum ... Eu, unul, am preferat să mai aștept - căci așa cum ziceam anterior, puteam cumpăra ieri unul care era pe stoc, singura diferență ce m- a reținut a fost la CP ( 130 / 150 ); Plus că am avut așa, o curiozitate în ceea ce privește aceste modificări ... Am hotărât să nu mă grăbesc ( nu am motiv ); Stimă!
 7. mai multe detalii referitoare la noile versiuni vor fi transmise la o dată ulterioară ... Cam așa scria ... Acum, dacă facem o analiză pe text : este vorba de noi versiuni, dar la ce se referă ?!? Eu sper să rezolve problema cutiilor ( sirenaj + agățat la unele / multe dintre ele ) A rămas să mă sune dna când va avea info ... Asta dacă nu mă hotărăsc pe kadjar ( nu prea găsesc info despre el ...); Stimă!
 8. Salut, Probabil, dar eu vin din reprezentanța Dedeman Bc unde nu a vrut să- mi ia comanda pt ce vroiam eu ... Mi- a zis clar ( mi-a arătat și circulara venită de la Dacia ) că Nu se mai pot comanda dustere pt o perioadă ...( în sensul că să intre în fabricare comenzi noi, plasate începând cu ziua de azi ...); Zice cam așa : în contextul unor noi condiții reglementare , modelul duster va avea noi versiuni ... Ce și cum ... vom afla ... Se pot da comenzi doar pentru cele existente pe stoc sau cele care se fabrică acum ... Mi- a găsit un dusterică, în timp ce eu mă uitam la ... vecini ( Renault, căci sunt în aceeași sală ) , dar era cel de 130 CP ...( configurația dorită de mine - SL ORANGE ); Am zis PAS - mi- a intrat un piticuț în cap care vrea musai 150 CP ... Cel de la Renault mi- a făcut ofertă tentantă ... Renault Kadjar 1.3 TCE 140 CP 4x2 echipare Intens ( gen SL ORANGE la duster ) - la 20.400 E Ar merge și varianta asta ... Păstrez dusterică pt offroad/ iarnă ... și am rezolvat problema ( și așa eu fac offroad așa ...soft , preponderent merg oraș - 90 %; am cumpărat duster doar pt că- mi place ca mașină, că este și 4x4 îl face să fie suuuper ...) Lăsând gluma, cel de la Renault mă așteaptă până luni cu aceeași ofertă ( după, nu mai poate garanta ...); Am timp să mă gândesc ... Stimă!
 9. Salut, de azi NU se mai primesc comenzi pentru Duster! Doar pentru cele existente deja pe stoc sau în fabricație! Va ieși o nouă versiune My ... Nu știau nici ei ( dealerii ) despre ce este vorba! Mă gândesc la un Kadjar ... ( în aceeași bani, cam aceeași configurație cu SL ORANGE dar ... 4x2 ); Voi ce ziceți? Stimă!
 10. Mda ... E o poveste veche pe care se pare că nu o vor rezolva ... Repet, dacă și ăsta nou s ar comporta ca cel pe care îl am, NU m ar deranja ... ( adică să rămână la stadiul de sirenaj, să nu se strice cutia; al meu face așa de când l am luat, nu s a accentuat ...; am trimis cutia în service și mi au zis că e ca nouă, fără pic de uzură - deci doar ... fluieră și atât 😁; așa să rămână! ); Vorba ta ... m am obișnuit 😁 ... Stimă!
 11. Urâtă treabă ... Al meu, deși este 2011 nu are NICIUN scârțâit! Are un mic sirenaj care nu mă deranjează, cutia nu agață ... ( deci aș putea trăi cu un oarecare sirenaj ... numai să nu se strice cutia în timp ...); Ce au făcut ăștia cu Dusterica ? Mă fac să mă mai gândesc la upgrade ul ce vreau să îl fac, deși doresc mult să l fac ... Apropo, al tău are acel sirenaj? Stimă!
 12. Salut, @Stef13, Mulțumesc de atenționare! Sincer, nu prea am experiență; Am intrat și eu pe profilul lor și am adăugat mesaj ... Dacă vrei poți să- mi zici cum postez numai pt ochișorii lor ! @mihaibv, Mulțumesc ... Eu nu cred că dacă întreb 3 posesori ai acestui model, gata voi avea o siguranță ... Sau voi fi păzit de ... ghinion ... Dacă am lăsat această impresie ... scuze! Dar pe cine să întreb? Pe un posesor de duster din 2011? Nu e cazul căci pot răspunde singur la întrebare! A, să știi că nu mă deranjează cu nimic dacă vorbești direct cu mine, nu așa... impersonal ( " omul " ) ; 😂😂😂 În altă ordine de idei, cred că am să merg până la urmă pe ... ideea ta de a mai aștepta nițel ... Până vor rezolva ei problema, tot cu dusterica ma plimb ... ( mai batranior dar ... e ok!); Stimă!
×
×
 • Creează nouă...