Sari la conținut


quarelin

Members
 • Număr conținut

  296
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2

quarelin a câștigat ziua ultima dată pe 24 Septembrie

quarelin a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

70 Excelent

Despre quarelin

 • Rang
  Senior

Informații profil

 • Oraș:
  BACĂU
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.6 4x4 105cp
 • An fabricație:
  2011

Vizitatori Recenți Profil

626 citiri profil
 1. @Nic, Vezi desenul de pe bidoane. Unul este cutie viteze ( 75W - 80) , celălalt punte spate / cutie transfer ( 80W - 90 ). Uite ce am eu acasă:
 2. Uite ce am folosit eu: - 4 l motor - cca 2 l cutie - cca 250 ml diferențial - cca 800 ml cutie transfer Unde am scris " cca " - nu mai rețin exact dar cantitățile sunt pe aproape ... Stimă!
 3. Salut, Știe cineva dacă trebuie rovigneta cât timp ai numere roșii? Auzisem că nu trebuie, dar vreau să fiu sigur ... Mulțumesc!
 4. Salut, Eu am înțeles perfect ce ai vrut să zici! Am specificat pentru colegul @Kidu, căci tu făceai referire la consumabile iar el se referea la manoperă ... Totul e bine când se termină cu bine ... Atât timp cât îți aduci de acasă consumabilele și te lasă să stai lângă mașină totul mi se pare ok! Manopera este altă poveste ... Cui nu- i convine prețul manoperei poate merge în altă parte ... ( eu am coleg care se duce la Roman pentru că ... îi place mai mult acolo ...; preferă să meargă 80 km ...) Stimă!
 5. Sincer, cred că @eliadib face referire la prețul consumabilelor ...
 6. Salut, De curiozitate, te-au lăsat să stai lângă mașină ? Eu când eram în tratative cu ei am fost asigurat că la cererea mea voi putea sta lângă mașină ... ( asigurat cam cu juma de gură și la insistența mea ...; prima dată mi- a zis dna consilier că pot urmări totul pe cameră ..); Când i- am zis că la intrare în hală scrie maaaare jos pe beton ” de aici ne ocupăm noi ” , m- a asigurat că voi putea opta pentru sală sau cameră ... Sunt curios cum a decurs revizia la tine ...
 7. Da, are garda mai jos ... Dar, am specificat anterior că și cu Duster ul merg 90 % oraș, restul pe națională cu rare excepții pe drum de țară ... Am stat și m- am gândit bine la ce zici ...; am ajuns la concluzia că totuși este mai muuuuult timp petrecut în mașină în condițiile de mai sus ...; Și încă o chestie ... Văd cum trag de timp și poate conving "șeful" că dacă tot am toate cele plătite la Duster până la vară ... să ținem Duster ul pentru ieșiri în natură 😂 . ( repet, NU prea este cazul! Duster ul nostru nu prea a văzut offroad ...); Lăsând gluma, nu mă grăbesc să vând Duster ul ... Este o mașină de care suntem f mulțumiți! Chiar dacă mulți cârcotași o blamează! Am optat pentru Tucson tocmai pentru cele enumerate mai sus, NU pentru că am fi nemulțumiți de Duster! ( este mai confortabil + prea puține ieșiri în offroad, și alea soft !) Stimă!
 8. 1.6 tgdi 177 CP 4wd Style , cutie manuala 24.500 E ( cca 117. 000 lei ) 50.000 avans + 67.000 finanțare 60 x 1400 lei / lună
 9. Poi eu ce am zis acum ceva timp ... Am pățit exact la fel! Și am ajuns să cumpăr un Tucson 😂 Ce este mai deranjant, dpmdv ... Mă duc la financiar să mi se aprobe finanțare, se aprobă ... Și când ajung la dealer/ finanțator ... mi se zice că mai am de așteptat mult și bine ... Păi mi se părea mai normal să mă avertizeze că deocamdată nu se poate face comanda ... Dar ei merg pe principiul că ce este prins în plasă e bun prins ... În cazul meu nu a mers ... Mi- am luat adeverința și am plecat cu ea la alt dealer care a vorbit cu finanțatorul ... Finanțatorul a speculat imediat momentul și mi- a făcut finanțare pe adeverința altui finanțator! A zis că atât timp cât sunt eligibil totul este ok 😁 Stimă!
 10. Salut, Probabil ai dreptate! Dar eu, ca tot omul cinstit, am mers pe ideea că dacă tot îți plătesc să- mi faci o constatare ... Fă- o nene cu simț de răspundere! Adică, ai în reprezentanță un tinichigiu măcar, care poate să- mi zică, la solicitarea mea ( serviciu plătit, firește ) dacă mașina a fost lovită ... Nu durează mult să descoperi această problemă, dacă ai interes să o faci ... ... Dar asta este ... Măcar am mulțumirea că postând aici problema de care m- am lovit, va fi un semnal, o atenționare pentru cei ce vor să cumpere un auto SH ... Stimă!
 11. Salut, DA! Atenție mare la achiziționarea unui auto SH ! Mai ales dacă este 4x4 ! Aici riscurile de a fi fost lovită sunt mai mari pentru că omul își cumpără 4x4 și dă- i frate pe coclauri! Uită că trebuie să fie îndeplinite și alte condiții pentru offroad: - șoferul să știe cu ce se mănâncă offroad ul; - să nu uite că mașina are limitele ei! ( nu este tanc ...) Atenție și la cine o duceți să facă constatarea/ verificarea înainte de cumpărare! Presupun că dacă o duceam în reprezentanță, cei de acolo erau mult mai atenți având responsabilitatea a ceea ce constatau/ declarau ( îți dau hârtie la mână că mașina are următoarele probleme ... ; zic eu că automat trebuia să apară și că a fost lovită ); Stimă!
 12. Scuzeeeee, Dar am postat pe undeva pe aici pe un topic ... Problema la Dusterica al meu e că săracul a fost ... lovit! Am descoperit, atunci când am dat cutia jos ca să văd dacă bătaia este din cutie/ rulment presiune, că am capacul ambreiaj sudat pe vreo 10 cm ... De aici, am mers pe firul ăsta și am măsurat mașina pe dedesubt, cu un program pe calculator; ( nu mă pricep și este ceva timp de atunci ...); Am lonjeron dreapta mai scurt cu 5 mm ... Coroborat cu sudura aia = mașină lovită pe dedesubt ... Ideea este că de atunci sunt 2 ani + de când merg așa FĂRĂ probleme - nu tocește cauciucurile, trage fără probleme, nu patinează ambreiajul ... Am lăsat o așa ... Atât timp cât merge, fuge, trage pe nisip, bolovani, zăpadă ... sincer NU mă mai interesează că huruie la viteze sub 40 - 50 km/h ... Și în timpul ăsta am schimbat pe ea doar un braț, plăcuțe frână și un racord pe la motor ( în afară de chit ambreiaj, rulment presiune, rulmenți spate - toate schimbate nu pentru că trebuia ci pentru a scăpa de huruit); Eu zic că este o mașină ușor/ ieftin de întreținut! Stimă!
 13. Dacă nu avea buba a mea, ți o dădeam cu dragă inimă! 2011, 62000 km, piele ...
×
×
 • Creează nouă...