Sari la conținut

205

Members
 • Număr conținut

  43
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  7

205 a câștigat ziua ultima dată pe 26 Ianuarie

205 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

28 Excelent

Despre 205

 • Rang
  Dusterist

Informații profil

 • Oraș:
  Mureș
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.33 TCe 150cp
 • An fabricație:
  2020

Vizitatori Recenți Profil

479 citiri profil
 1. Da, acum e ok, apare opțiunea de Raport. Mulțumesc!
 2. Am încercat și de pe alt calculator, cu alt sistem de operare și alt browser, de pe care nu am intrat niciodată pe forum și tot așa face. Poate nu mai e activă opțiunea la muritorii de rând, numai la moderatori. În fine, nu e așa de mare problemă dacă nu e opțiunea, am zis să întreb totuși...
 3. N-am opțiunea, de aceea am întrebat. Eu așa țin minte că în trecut era și chiar am folosit-o...
 4. Parcă așa țineam minte că exista mai demult butonul de Report, acum nu îl mai găsesc. S-a scos între timp sau la mine e vreo problemă? Aș fi vrut să raportez un topic (https://forumduster.ro/topic/5205-modificare-kilometri-duster-ph2/) cu modificarea kilometrajului la Duster (nu mi se pare ok să ceri asemenea informații, mai ales că datul kilometrilor înapoi este sport național la noi).
 5. @marcu: După ce îți montezi cârligul și dacă iese o lucrare de calitate, cu cablurile de + dimensionate corespunzător și totul funcțional pentru rulotă, te rog frumos să revii cu un feedback, că sunt interesat de subiect. Eu mi-am montat în reprezentanță cârligul (am povestit în acest topic țigănia de care am beneficiat), dar la cât de subțiri sunt cele 2 fire de + nu am îndrăznit să leg nimic la priză ca să nu se topească. Tot am căutat de atunci pe cineva care să se priceapă să refacă lucrarea (am întrebat chiar și pe forumurile cu rulotiști), dar încă nu am găsit pe nimeni.
 6. Minutul 9:41: "țigănie românească"??? PS: Interesant filmulețul, mi-ar fi plăcut să filmeze toată "dezbrăcarea", chiar dacă ar fi fost mult mai lungă filmarea.
 7. Eu am scos toate 4 roțile de 17 inch (pe rând, evident) folosind cricul original al mașinii când m-am băgat sub mașină să dau cu spray-ul acela protector caroseria. Inițial am încercat cu un cric din acela hidraulic, dar nu mi s-a părut atât de stabil, așa că am folosit cricul mașinii și a funcționat foarte bine. Oricum cel hidraulic îl am de rezervă în portbagaj. Ca să pun și o concluzie la subiectul inițial al topicului, am decis să merg pe varianta achiziționării a încă 2 jante și 2 anvelope identice cu ce am pe mașină. Ieri am fost la vulcanizare să montez anvelopele pe jante, așa că
 8. @PufarinaUcigasaAm crezut că te referi la protecția aceea superioară, de aceea am pus link-ul. Vreau să-mi comand și eu cele două protecții pentru iarnă (partea de sus și partea de jos).
 9. @PufarinaUcigasahttps://www.maxytuning.ro/accesorii-auto-exterior/protectie-grila-auto-iarna/protectie-grila-iarna-compatibila-dacia-duster-ii-2018-h04084.html
 10. @Ciprian1503Poți să pui o poză sau un link cu produsul? Eu când folosesc spray-uri din astea pun pe recircularea aerului în habitaclu și pornesc ventilația la maxim, dau drumul la spray și îl pun pe jos la picioarele pasagerului din față (că scoate și un pic de lichid care apoi se evaporă), închid mașina și o las așa cu motorul pornit vreo 15 minute.
 11. Aș dori să aud părerea voastră legată de achiziționarea unei/unor roți de rezervă, respectiv permutarea periodică a roților pentru o uzură uniformă a anvelopelor. Fiindcă Dusterul vine cu roată de rezervă diferită față de restul de 4 roți de pe mașină (16 inch vs. 17 inch și alt model de anvelopă), aș dori să achiziționez suplimentar minim 1 roată / maxim 2 roți de rezervă complete (jantă + anvelopă), identice cu cele 4 de pe mașină. Știți teoria că la 4x4 anvelopele trebuie să fie identice ca mărime, model, uzură, etc. Ideea este următoarea: minim 1 roată vreau să achiziționez oricu
 12. 205

  Casco La Duster

  @georgesȘtiu, dar atât am plătit. Acum mai mulți ani, la celalaltă mașină pe care am luat-o de nouă, la valoarea mașinii de aprox. 14.000 EUR am plătit în primul an casco fără franșiză (la Uniqua, dacă are vreo importanță) aproape 1000 EUR!!! De aceea zic că e suspect, dar pe de altă parte mă bucur că e doar atât Edit: atașez și oferta dealerului/brokerului (cel Silver pe care l-am ales e cu franșiză, cel Gold e fără franșiză).
 13. 205

  Casco La Duster

  @georgesNu, am scris că este pe 1 an. Știu, este suspect de ieftin, dar atât am plătit. Mi s-a spus că franșiza este de 100 EUR/eveniment. Nu am mai făcut greșeala ca la cealaltă mașină să iau casco fără franșiză, că în ultimii ani merg ca pensionarul și oricum n-am avut nicio daună de foarte mulți ani. Dacă vrei, mă uit acasă exact cât am plătit, dar știu oricum că a fost în jur de 1.300 lei în total (casco + rca pe 1 an).
 14. 205

  Casco La Duster

  La fel și la mine prin dealer, la Allianz, pe 1 an, full casco cu franșiză, pachet Casco 196.00 EUR + RCA 337.00 RON.
×
×
 • Creează nouă...