Sari la conținut

marcu

Members
 • Număr conținut

  6
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

2 Neutral

Despre marcu

 • Rang
  Nou venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. In România am găsit la 400 lei ornament bara + capac cârlig remorcare, nu am găsit elementul separat. Eu am achiziționat doar capacul cu 19 euro. Și am postat pozele respective, din respect pentru următorii duster iști care vor avea nevoie de codul produsului. Mulțumesc (nu sunt expert în forum, am dat căutare și am găsit aceasta ramura a forumului cu piese repere) repet, rog modificare/mutare/ștergere pentru a nu deranja activitatea forumului.
 2. Se poate șterge dacă nu e de interes. Nu era cu graba! Eram doar interesat dacă vine separat elementul (capacul) de restul ornamentului. Doar asa il găsisem în România. Repet se pot șterge postările.
 3. Salut! Capac cârlig remorcare bara spate argintiu Duster 2019 găsesc și eu! Vine separat sau împreună cu ornament bara spate? Ma interesează strict capacul! VF1HJD20863304512
 4. Probabil, ar avea nevoie de 5 (4 pe mașină și 1 rezerva) la fel am și eu, am dat comanda de încă 4 jante plus 5 anvelope, deoarece, rezerva o țin tot timpul pe cea de iarna! (16"), cred ca, e recomandata viteza de pe abțibild în caz ca înlocuiești o roata de 17" dacă ți-a fost livrata mașina cu jante de 17" (3 roti 17" și una de 16") recomandat sa nu depășești 80km/h.
 5. Tampon reglabil haion Duster 2019 Am pierdut gumiciucul din capăt, are cineva cod pentru tamponul respectiv sau doar pt gumiciuc? (cauciuc)
×
×
 • Creează nouă...