Sari la conținut

Postări Recomandate

@danielcojocar, sa nu-mi spui ca nu ai lasat in viata ta o cola sau de-o cola pe la mesterii la care ai umblat, nu neaparat la Dacia sau in domeniul auto!?

Nu spun nici ca am lasat, nici ca n-am lasat! Ma priveste direct si personal aceasta problema.

Intotdeauna am aratat (pana au invatat) ca nu-mi bat joc de mine si de investitiile mele si ca imi cunosc drepturile!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

La fel cum la multe alte marci exista cutii automate pe SUV-uri, mi se pare decent sa existe si pe duster. Cel putin pentru oras ar fi ideala. Si asa schimbi vitezele de zici ca bati smantana pentru frisca. Sper numa sa reziste ambreiajul la sute de apasari pe zi.

Link spre post

Pe Renault Duster exista cutie automata, dar din pacate e cu 4 trepte. Desi imi doresc f mult cutie automata, nu mi-as lua una cu 4 trepte. As lua cu cutie automata daca are min 6 trepte...

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...