Sari la conținut

Postări Recomandate

Am facut revizia la reprezentanta de pe Calea Turzii, a costat 673 ron, "impresia" e buna, insa n-am avut timp sa stau langa ei, deoarece a durat vreo 3 ore, au zis ca am OTS pt computerul injectie, si de aceea dureaza asa mult. Am primit-o cu scaun, volan, schimbator si frana de mana infoliate sa nu se murdareasca, si de asemenea mi-au si spalat-o gratis. I-am rugat sa o verifice si de jocuri la directie, au zis ca nu are.

Insa cu aceasta ocazie trebuie sa ma declar putin dezamagit de contul "mydacia", care practic nu are nici o legatura cu fisa efectiva a masinii mele:

- la sectiunea operatii speciale din mydacia nu figura nimic, deci nu stiu ce rost mai are aceasta sectiune

- desi am facut revizia la reprezentanta, in contul mydacia eu trebuie sa introduc aceasta revizie... ar fi fost frumos sa se actualizeze automat, ca doar dupa vin pot lua aceste date din baza de date...

Editat de ambvision
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Pai si cu OTS-ul ala cum e?aveai simptome, problemw ceva?daca masina mergea bine de ce sa o strici cu OTS?

Link spre post

Eu sunt de parere ca daca producatorul a stabilit ca pentru masina mea trebuie facut update de soft, atunci probabil acel update va aduce o imbunatatire, vizibila sau nu. In plus de asta am citit pe un forum francez ca oamenii erau foarte multumiti dupa update-ul la softul de injectie, asa ca l-am acceptat

• Like 1
Link spre post
  • 4 months later...
  • 1 month later...

Zilele trecute am observat ca nu mai am presiune egala in roti. Am tras pe dreapta si am egalat presiunea cu compresorul care vine in dotarea masinii. Eram intr-un fel curios cat de repede baga aer in roti. Hhmmm, cam dezamagit. Este slabut. Dureaza destul de mult ca sa bage aer. Cea mai mare problema este ca manometrul nu indica corect presiunea. Dar am corectat apoi presiunea cu un manometru digital care este din fericire mult mai precis.post-3487-0-78389700-1452345401_thumb.jpgpost-3487-0-04075200-1452345422_thumb.jpg

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...