Sari la conținut

Postări Recomandate

discutia nu va aluneca acolo unde vrei tu sa o duci, adica la hover vs duster, sant animale diferite cu capabilitati diferite, fiecare platforma are avantaje dar si mari dezavantaje.

ceea ce las eu sa se inteleaga este ca reducerea costurilor la marii producatori nu duce la nimic bun pentru utilizator, se vor pastra performantele insa se va umbla foarte mult la fiabilitate, dupa cum stiti si reno are si a avut bube cat casa la acest aspect, ar trebui sa incerce sa le rezolve mai intai si apoi sa inventeze motoare sau ascutitori care la randul lor vor avea mari sau mici probleme.

asta nu inseamna ca nu apreciez motoarele celor de la renault, doar ca e loc de mai bine intr o piata care transforma masina in consumabil programat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Corect. Dar garantia extinsa eu o vad ca un "must have". Cei 219 Eur ii poti recupera inzecit.

Bani aruncati pe geam.

Si nu imi e clar daca acopera exact aceleasi aspecte ca si cea de 3 ani ...

Nu.

De la dealer mi s-a spus ca acopera exact aceleasi aspecte ca cea de 3 ani. Merita pusa o intrebare si la VC.

WC nu raspunde la astfel de intrebari. WC nu stie sa transmita conditiile garantiei extinse daca sunt cerute. WC raspunde numai la amenintari.

............................................

Buna ziua,

Zilele trecute am solicitat Meridian Vest remedierea unui defect al autoturismului Dacia Duster, nr. de inmatriculare .. achizitionat in 2010 si pentru care am platit pentru extinderea garantiei cu inca 2 ani.

Astazi am fost informat de catre personalul Merdian Vest ca problema semnalata nu face obiectul garantiei extinse. De ce defectul - masticul folosit la izolarea imbinarii dintre plafon si aripa spate - nu face obiectul garantiei desi in zona respectiva nu au fost interventii de niciun fel?

Va rog sa ma informati ce anume este, in acceptiunea Dacia, acoperit de garantia extinsa avand in vedere ca, la achitarea acestui serviciu nu mi s-au inmanat, in afara de factura, niciun fel de alte documente cu informatii legate de conditiile acestei garantii extise.

Va rog sa considerati acest mesaj ca fiind o incercare de remediere amiabila a situatiei.

Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra in scris cat mai curand posibil.

.............................................

Buna ziua,

Problema a fost remediata in service Meridian Vest.

Ramane insa valabila solicitarea de a-mi transmite conditiile garantiei extinse.

O zi placuta!

........................................

Intrebare intrebatoare: credeti ca mi-a raspuns WC?

Am cotizat la profitul dacia degeaba. Sa-mi fie invatatura de minte.

• Like 1
Link spre post

Bani aruncati pe geam.

Din punctul meu de vedere... GRESIT!

Am garantie extinsa la masina (doar 1 an, ca asa am considerat la vremea respectiva).

- La 3 ani si 1 luna si 77.000 km mi-a fost schimbat, pe garantie, radiatorul de AC.

- La 3 ani si 3 luni si 82.500 km mi-a fost schimbata, pe garante, distributia.

- La 3 ani si 10.5 luni si 98.000 km, mi-a fost schimbat, pe garantie, cardanul masinii si bucsele de la bara stabilizatoare spate.

Eu consider ca aceasta garantie extinsa isi face banii cu varf si indesat!

Link spre post

Si mie mi se pare util de luat garantie extinsa, multe se pot strica in 5 ani, si de fapt costa cat casco-ul pe jumatate de an...

Atentie ca garantia suplimentara de 2 ani peste cea standard de 3 ani nu mai are aceeasi acoperire de elemente si subansamble care se pot defecta. Cititi cu atentie contractul de garantie. Eu personal m-am cam dezumflat cand l-am citit si desi pot sa-l prelungesc fiind inlauntrul termenului de pana la 1 an de la cumparare, ma mai gandesc daca se merita platiti cei 219 euro.

• Like 1
Link spre post

Va atasez pagina cu excluderi.

Sunt anumite lucruri eliminate, dar in general cele supuse uzurii normale. Nu vad chestii esentiale gen motor, sistem 4x4, sisteme de securitate etc.

Inteleg ca este inclusa si "Dacia Asistenta".

post-2671-0-01192800-1405675257_thumb.jpg

post-2671-0-39111700-1405675258_thumb.jpg

post-2671-0-02846100-1405675261_thumb.jpg

• Like 2
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...