Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Eu am cumparat de la Emag, am platit online 1000 lei rezervare si pretul final cu discountul respectiv l-am achitat la Meridian de unde am ridicat si Dusterul, care culmea era pe stoc. Toata treaba e sa te misti repede, ca nu au multe masini la reducere, anul trecut au fost, daca imi amintesc bine, vreo 15 Dustere si mai multe Logan si Sandero, in total s-au vandut cam 50 de masini.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Iata o propunere pentru noul Duster model 2017, conform site-ului rusesc http://vk.com/dustergard:

Renault Duster a devenit un bestseller nu numai în Rusia, dar și în Europa, unde acest model este vândut sub marca Dacia. Cu toate acestea, modestia excesivă în echipare și stilul "Duster" nu au fost cea mai puternica caracteristica a acestui model. Totul trebuie să se schimbe în 2017 - atunci când va apare pe piața nouă generație Duster.

twI9d50VJjg.jpguvf32YwqHvQ.jpg

• Like 1
Link spre post
  • 2 months later...

daniel ai cuvantul meu ca nu l am deschis acolo, a fost mutat, cred ca ma acuzi pe nedrept.

deasemnea aseara au fost sterse niste postari de ale mele care nu erau atacuri la persoana sau alte injurii, nu te mint cu nimic, te rog daca poti sa muti topicul langa celalat pentru ca deocamdata doar il prezint, sa fie lumea informata, cred ca e in folosul comunitatii acel topic ca si acesta, multumesc.

Iti sugerez sa te uiti intai ca topicul a fost deschis de tine si... acolo unde este si-acum.

Cred ca ar fi cazul sa sa nu mai traiesti cu impresia ca tot universul comploteaza impotriva ta!

Daca primesti bobarnace de la unii utilizatori membrii/moderatori, le primesti din motivul atitudinii si exprimarii.

Daca un moderator ti-a ascuns/sters un post este nu pentru ca se cenzureaza ci pentru ca postarea este neadecvata.

Mutarea topicului va fi facuta (sau nu) de catre admin-ul acestui forum

Link spre post

merci, baniesc ca poti vedea mesajele care s au sters si te poti convinge ca nu contravin regulamentului, eu tin minte ca l am deschis in off road zone dar in fine daca am gresit imi cer scuze si rog sa fie mutat in off -road zone daca este posibil.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...