Sari la conținut

Postări Recomandate

Din 2011 folosirea DRL este OBLIGATORIE in tarile UE. Masinile care nu au DRL din fabrica sau DRL aftermarket omologat conform normelor UE, vor utiliza luminile de intampinare (zis si faza scurta) impreuna cu pozitiile (prin constructie).

In cazul utilizarii DRL este mai important de stiut situatiile cand se trece obligatoriu la pozitii cu sau fara luminile de intampinare:

- la orice stationare pe marginea soselei sau pe banda de urgenta se aprind pozitiile FARA luminile de intampinare eventual avariile daca e cazul

- in mers in conditii de vizibilitate redusa (intuneric, ceata, fum, praf, precipitatii, etc) se aprind luminile de intampinare (pozitiile implicit) si proiectoarele de ceata chiar si avariile daca e cazul

Utilizarea necorespunzatoare a luminilor pot duce la amenzi serioase in occidentul civilizat... Din pacate la noi nimeni nu-i opreste pe cei care umbla cu proiectoarele aprinse zi si noapte, sau cu tot felul de improvizatii cu lupe si "senoane" aftermarket.

Editat de timekruzer
  • Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Bine ca te-ai intors, sper in toane mai bune si cu fite mai putine.

Observ ca de cand n-am mai fost eu pe-aici nici tu n-ai mai postat... Ce s-o fi intamplat? Ti-a fost dor de mine?

Pana la urmatoarea ta interventie, incearca sa-ti masori cuvintele!

Link spre post

Auzi ultrasule, nu mi-a fost dor de tine ca am fost si eu plecat dar mi-am amintit acum citindu-ti aventurile pe 4 roti. Nu ma mai sacai cu masuratul cuvintelor ca fiecare vorbeste cum crede de cuviinta. Lasa ca ne vedem pe munte si o sa ne imprietenim! :pirate:

Link spre post

Nu vreau sa vand nimic , pt asta sunt site -uri specializate , si nu pt asta mi-am facut cont aici , ci sa invat din ceea ce impartasesc ceilalti ! Intepatura ta nu isi are rostul , era doar o constatare care nu vad de ce ar deranja pe cineva , eventual administratorul ar putea renunta la asta . De asta am si specificat ca este o regula stupida si de neinteles pt mine si oarecum discriminatorie !! Iar daca prezenta mea nu este dorita pot renunta a mai fi printre voi .

Link spre post

@mvm, as dori sa ne mentionezi care este regula care ti se pare stupida si de neinteles si/sau discriminatorie. Prezenta ta este dorita si dorim sa te ajutam, sa te facem sa-ti cunosti mai bine masina... totul este sa cauti, sa cercetezi si... daca nu gasesti un raspuns la subiectul tau sa deschizi tasta (ca nu puteam zice gura) si sa zici ce te doare... in zona specifica (daca ea exista) sau intr-un topic pe care poti sa-l deschizi.

Nu fii suparacios ca ci nimeni nu vrea raul nimanui.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...