Sari la conținut

Postări Recomandate

@mvm, stiam ca doar pentru a posta in sectiunea bursa trebuie sa ai 5 posturi, din cauza asta crezusem ca vrei sa vinzi ceva. :) Daca nu spui exact care e problema, oamenii pot interpreta gresit, sorry. :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Momentan nu am nici o problema , masina merge superb , consumul este un pic sub asteptari , dar probabil din cauza mea,, insa sunt multumit ca sunt proprietarul unui duster . Vreau sa vad problemele altora pt a le evita , sa vad imbunatatiri si sfaturi de achizitie piese schimb . In rest vreau sa fiu un membru decent care sa nu faca de ras comunitatea Duster !! Nu mai stiu unde am vrut sa postez ceva , insa aveam un lacatel , dar nu cred ca la Bursa.

Link spre post

Probabil era un topic inchis, dintr-un motiv sau altul, si acolo oricum nimeni nu ar putea posta.

Bine ai venit intre noi si cati mai multi km fara probleme.

Sent from my Star Kingelon G9000 using Tapatalk

Link spre post
  • 1 month later...

Eu in calitate de "end user" ma intereseaza sa reduc pretul de achizitionare cat mai mult, ma intereseaza mai putin cine imi acorda acel discount, ca este dealer-ul sau Dacia. Mi se pare cumva aiurea sa imi zica ca imi da discount de 700 de euro cand eu platesc acel procentaj de schimb valutar. Mi se parea fair sa spuna ca este un discount de 350 euro si asta basta. Basca sa nu mai spun ca nu am inteles de ce daca pretul masinii este in Euro, de ce nu am putut sa achit in Euro, trebuie sa mai pierd si pe parte de schimb valutar.. dar asta probabil se intampla la toate marcile de masini in Romania. In Suedia de ex unde am al doilea domiciliu, pretul este in valuta de acolo si nu trebuie sa achit mai stiu eu ce comisioane la achizitionarea autoturismului, la nu stiu ce schimb valutar.

Imi pare rau ca ti-am poluat topicul, dar nu m-am putut abtine.

@dr_dumi, tu in calitate de 'end user" nu esti indreptatit sa zici ca nu ma intereseaza cine, ce cat si cum se intampla.

Mai ales prin prisma faptului ca ne cunoastem personal, imi permit sa-ti zic urmatoarele:

- Cred ca ai cunostinta cui ai livrat banii (contravaloare facturii) atunci cand ai fost la banca sa depui in cont.

- In momentul in care ai contractat masina, ti s-a spus ca valoare masinii este de... 18000 eur inmultit cu cursul valutar BNR (majorat cu 0,5%), deci ai stiut ce platesti...

- Si... acum fa o mica socoteala... 4.45x0,5% =0.022 lei. 0.0225 x 18000 = 40.5 in plus... asta zici tu ca face 350 eur?

- In momentul in care ai primit discountul de 700 eur... l-ai primit la suma finala... adica tu ai platit pe masina (in realitate) 17300 eur x CURS(x0.5%) = x lei. Eu, in schimb am platit 17400 eur x CURS (x0.5%) = X lei fara sa mai primesc discount

- De ce nu ai putut plati in Euro... stii foarte bine ca ai achizitionat masina din Romania iar moneda in aceasta tara este LEU (RON). Platile in Euro nu sunt legale pentru aceasta tara (indiferent daca ele se fac in realitate)

Link spre post
  • 4 weeks later...
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...