Sari la conținut

Postări Recomandate

S-a tot discutat despre turatiile care trebuie folosite, daca e bine sau nu de mers subturat, la ce turatie trebuie schimbata viteza. Am dat de un filmulet interesant unde se vede modul de lucru al cutiei de viteza automate de pe un bmw diesel

Asa eficienta a motorului mai zic si eu: 80km/h la 1500rpm. Alta lume!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Are 3000cmc, insa din specificatii reiese ca are cuplu maxim de la 1750rpm. In filmare rar ajunge la 1750

Inseamna ca Buhnici a mers subturat cu ea doar pentru impresie?

Link spre post

E cutie automata... nu a mers el subturat, asa a schimbat cutia. Mi se pare ca strategia cutiei este de a folosi turatii mici atunci cand nu este in sarcina, pentru consum mic.

Eu am pus acest film deoarece am tot vazut sfaturi sa nu mergi dupa indicatiile GSI ca distrugi motorul, sa nu mergi sub 2000 ca se infunda injectoare, pica turbina, etc

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...