Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 322
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Sfarsitul de saptamana care tocmai a trecut a fost alocat "incalzirii" Duster-ului in vederea concediului. Mai exact, l-am plimbat prin zona cetatilor dacice din Orastie (Costesti, Gradistea de Munte)

Va rog sa ma credeti la la diesel vs benzina NU exista decat 1 argument REAL ! Argumentul este reprezentat de nr de kilometri pe care il face utilizatorul pe an. Amortizari si alte aiureli nu sunt va

Sa speram ca pana ajunge Dacia sa produca masini hibride, anul asta sa introduca macar noul motor 1.3 tce pentru cei care nu vor neaparat un motor diesel pe un SUV .. stiu sunt o minoritate dar si ace

Posted Images

imi dau si eu cu o parere stict subiectiva

prefer dieselul datorita consumului mai mic decat al benzinarului chiar daca media de kilometri efectuata anual este sub 15.000

efortul financiar este mai mare cand cumperi un diesel dar confortul psihic dupa ce il achizitionezi si mergi la pompa eu zic ca merita, cu alte cuvinte ma simt mai bine daca fac vizite mai rare la pompa, sper ca m-am facut inteles, asta e parerea mea strict subiectiva

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Update, mers 1 saptamana numai in oras consumul a ajuns la 8.4. Inca un drum pana la Pitesti si retur, am ajuns la 700km si consum mediu fix 8. Nu am intrat pe nici o autostrada pana acum. Turatie max 3000 (100km/h),

mers 50-60 localitati, 90-100 afara. AC-ul a mers aproape permanent. Conform obiceiului AC-ul se simte la puterea motorului, nu exagerat dar se simte. Zgomotul in masina la 100km/h destul de mare (de la vant si rulare, pot sa zic ca e minus cam mare la pretul masinii - 16500 Euro- ), motorul nu se aude.

Supermultumit.

LE: Psihicul meu este deosebit de incantat, chiar daca trec mai des pe la benzinarie nu mai am grija la turatie( in curand odata cu iesirea din rodaj), regim de cuplu, scos la drum lung sa nu se infunde turbo( eventual curatare), mers energic sa nu se infunde injectoarele, acum mai nou grija deosebita pentru dpf/fap sa ii asiguri regim de curatare, ca daca se infunda cade greu la buzunar, asteptare racire turbina inainte sa opresti motorul, pus motorina numai de calitate superioara (si ca pret), stat numai cu rezervorul plin sa nu se faca condens (recomandare dupa cartea de utilizare) - aici e o problema cu vizitatul rar la pompa-, stat numai cu rezervorul plin ca sa faca racirea buna a pompei de combustibil - nu sunt sigur ca se aplica la dci-, nu ai voie "sa ii dai talpa" decat daca a ajuns la temperetura normala de functionare a motorului, nu ai voie "sa ii dai talpa" daca nu esti in turatia de cuplu, oricum daca ii dai o pedala cand nu e pe cuplu va face un mare "HAC" si apoi incepe sa o ia din loc - spre disperarea turbinei care s-ar putea sa se aleaga cu axul ceva mai stramb-, EGR-uri cu probleme, etc cam multe reguli dupa parerea mea bineinteles subiectiva. Spun subiectiva deoarece astea erau regulile de exploatare ale motorului diesel la fosta mea masina (passat tdi 2006 ), s-ar putea ca o parte sa nu mai fie de actualitate la dci.

Link spre post

Passat tdi o, bomba de motor 2000 l.Probleme la greu cu injectoare(pardon pompa deutz) si pompa alimentare si completare ulei la greu intre revizii etc.VW cel mai tare...la vanzari

Link spre post

Passat tdi o, bomba de motor 2000 l.Probleme la greu cu injectoare(pardon pompa deutz) si pompa alimentare si completare ulei la greu intre revizii etc.VW cel mai tare...la vanzari

Adevarat ai grait :), nici la dusmani nu le doresc asa ceva.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...