Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare all.

Multumesc mult pentru sfaturi, de azi am demarat procedurile pentru achizitionarea unui dusterel 4x4 benzinar 1,6 16v, 105cp cu tot ce se poate pe el mai putin piele.

@adailton la o cautare in google gen "1.5 dci pilitura" apar o gramada de posturi referitoare la aceasta problema. Într-adevăr multe sunt din topicuri de logan dar nu acelasi motor echipeaza si duster-ul? Daca ma insel imi cer scuze pentru afirmatia de mai sus.

Cu stima,

tavi

Salut,

In primul rand sa i-l stapanesti cu mare, mare placere.

Referitor la partea tehnica, din cate am mai citit si eu, propulsorul pentru Duster-ul de 110 CP, are unele modificari semnificative.

Dar sa sti de la mine, indiferent de masina, combustibil, vorba unui batran mester, dintre garajale blocurilor, acele de la bord trebuie sa arate nordul.::)

Drumuri bune!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 322
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Sfarsitul de saptamana care tocmai a trecut a fost alocat "incalzirii" Duster-ului in vederea concediului. Mai exact, l-am plimbat prin zona cetatilor dacice din Orastie (Costesti, Gradistea de Munte)

Va rog sa ma credeti la la diesel vs benzina NU exista decat 1 argument REAL ! Argumentul este reprezentat de nr de kilometri pe care il face utilizatorul pe an. Amortizari si alte aiureli nu sunt va

Sa speram ca pana ajunge Dacia sa produca masini hibride, anul asta sa introduca macar noul motor 1.3 tce pentru cei care nu vor neaparat un motor diesel pe un SUV .. stiu sunt o minoritate dar si ace

Posted Images

Azi am semnat contractul si am depus avansul, masina va fi gata pe data de 5 aprilie (iesirea din fabrica) dar livrarea din considerente de "rabla" (adica programul rabla) va fi max pana in data de 28 aprilie conform contractului.

Link spre post
Azi am semnat contractul si am depus avansul, masina va fi gata pe data de 5 aprilie (iesirea din fabrica) dar livrarea din considerente de "rabla" (adica programul rabla) va fi max pana in data de 28 aprilie conform contractului.

sa citesti cu atentie cartea tehnica a masinii si cu calm,

mult mai multa experienta au cei care fac masina decat cei care o detin.

citeste si toate subiectele, repet toate, de pe acest forum , cu rabdare, te ajuta in exploatarea masinii si in situatii neprevazute, ai tot timpul pana pe 28 aprilie.

intra cel putin saptamanal pe acest forum , cat timp ai dusterul.

felicitari pentru alegere.

Link spre post
Multumesc, studiez de zor, si aici si dincolo, il "bombardez"de zor pe jay, sper sa nu ii sara "capacele" :)

feliditari sa te bucuri de ea cind o vei primi.eu am 15 dci 110cp 4x4 si pe zi ce trece sint tot mai multimit de ea.ai facut o alegere buna 16 16v este un motor forte reusit fratele meu are cu el pe logan peste 130000 de km si nu a avut nicio problema

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...