Sari la conținut

Duster Ph2 2015 - Benzina 1.6 16V K4M Euro 5 4X4

Postări Recomandate

Azi dimineata - troiene pana peste genunchi langa masina, am lucrat vreo juma de ora doar ca sa deschid usa :D BTW - drumul e... pe undeva prin dreapta lopetii :D

Am lasat la incalzit Dusterul pana am mai lopatat cu vecinu' (pt Skoda lui Octavia 2 break - are gume bune da' risca sa ramana pe burta) - dupa care am dat un pic fata / spate si am reusit sa ies prin zapada - 4WD LOCK cu ESP OFF - DUSTER RULEZ (anul trecut nu o fost iarna, o fost o gluma, viscol ca asta inca nu am prins in zona).

post-4304-0-44505000-1479137955_thumb.jpg

In seara asta o sa vad de Megane ca inca nu l-am miscat si maine musai sa mergem (eu sau sotia) cu el :)

Asa ca in seara asta - un pahar de vin bun :P si bagam un pic de miscare in aer liber... la lopatat :D

Editat de Killer82
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 157
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am avut un pic de distractie aseara... un prieten a ramas cu un Ford Mondeo intr-o mlastina langa Cluj (incercand sa intoarca pe un drum de tara si ala foarte namolos, unde il bagase GPSul). Nici o sa

Initiez acest topic pentru a saluta colegii de pe , cu multumiri pentru continutul util pe care l-ati adunat pe aici.   La inceputul lunii Oct 2015 am intrat in posesia unui Duser nou (fab Apr 2015

Mnoa, nimic neaparat interesant pana acuma doar niste mici updates.   Am luat un mini-USB-stick de 32 GB pentru muzica, e destul de mic si il las in aparat tot timpul. - link extern cu poza   Am

Posted Images

:) dada, cunoastem... aia mica era pt masina doar si aveam una mare la care i s-a rupt coada (scuza omului lenes). Azi in drum spre casa am luat una mai de Doamne-ajută: http://www.dedeman.ro/cluj-napoca/gradina/scule-si-unelte-de-mana-pentru-gradina/lopeti-pentru-zapada/lopata-zapada-alumax-ergo-ilemaxae.html

Am prestat deja (merge brici cu asta mare) si acum savurez vinul ;)

Mai vedem maine dimineata ca deja s-a apucat din nou:

Sa aveti o seara linistita ;)

Editat de Killer82
Link spre post
  • 2 months later...

Iar a trecut ceva timp si nu am mai scris despre masina mare lucru...

Barele transversale stateau destul de sus fata de caroserie, lucru care mi se parea ciudat: https://drive.google.com/file/d/0B7era7cc54_qcmpDZXJpN1dfNFk/view?usp=sharing

Probabil ca era si un oarecare impact la modul in care aerul deflectat de parbriz le lovea, fiind pozitionate atat de sus, insa nu pot sa spun in ce masura conta asta, avand WingBar-uri nu cred ca mai simteam ceva concret.

Am facut o combinatie - am facut rost de un set de bare originale Dacia si am inlocuit prinderile de la barele transversale (adica Thule 753 + Podium 4046) cu prinderile de la Dacia (ironia e ca sunt tot Thule insa nu se pot comanda direct de la Thule astea cu brida mai lunga pt PH2), pastrand WingBar-urile :) - acuma sunt pozitionate ceva mai jos. Nu e neaparat relevant, nu am sesizat schimbari, era un pitic ciudat pe creier.

O sa scot la vanzare vechile prinderi + barele noi de otel de la Dacia la pret de dumping daca le va vrea vreun coleg (o sa specific la vanzare ca suna ca dracu' - dupa mine nu se pot pastra permanent pe masina, decat cu muzica la maxim).

In plus, acum ma pregatesc pt IND :D de mult ma gandeam sa schimb șoșonii insa acum am avut un mic argument extra, cat sa ma determine sa fac pasul :Ppost-4304-0-56515200-1486474924_thumb.jpg

Link spre post
  • Killer82 changed the title to Duster Ph2 2015 - Benzina 1.6 16V K4M Euro 5 4X4

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...