Sari la conținut

Postări Recomandate

Intr-un final am luat 4 bujii originale, initial mi-au dat altele de 11v care nu potriveau alea erau 65 lei bucata de aceea le alesesem in loc la Beru, dupa care mi-au dat altele tot originale de 4.4v cum trebuia la masina mea (Beru nu aveau iar astea originale au fost 90 lei bucata) le-am montat si acum totul e super ok.

Cod bujii pentru DUsterul meu 1.5 dCI, PH1, 4x4, 110 cp

20160105_182231.jpg

Cod bujii 11V care NU POTRIVESC pe Duster (am inteles ca ar fi de Logan Diesel):

20160104_111341.jpg

Si o poza cu motorul de la operatie:

20160104_174531.jpg

P.S. o sa pun candva si o poza cu modelul de bujie care pe masina pentru ca nu sunt ca cele de 11v.

In rest, 164.000 km, masina e iar fara probleme.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...
  • Răspunsuri 221
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ajuns la 172.000 km (tinand cont de bordul schimbat la 92.000 km am ajuns la 264.000 km reali/faptici sau cum vreti sa le zicem). Topicul nu l-am facut sa laud masina cat e de buna, ce sa tin (mai

180.000 km & counting   Consumul mediu dupa ~ 800 km e de 6.7 A ajuns cardanul din Anglia, l-am montat in mai putin de 10 minute (2 persoane), e ca nou si ca aspect si ca functionalitate deci s

In ultimele 2 saptamani a aparut un zgomot pe la directie cand treceam peste denivelari/gropi (directie la care am schimbat tot in afara de bieletele antiruliu si un capat de bara) ... am tinut sub su

Posted Images

Am implinit si noi 165.000 km pe bord, zic pe bord pentru ca saptamana trecuta am mers cu masina de servici la schimb de ulei + filtre iar la o verificare dupa seria de sasiu la Dusterul meu am aflat ca la 92.000 km s-a schimbat bordul astfel ca Dusterul are 257.000 km faptici (nu m-a interesat acest aspect nici cand am luat-o nici acum), ii rugasem sa verifice cand a fost schimbata distributia ultima oara (acum 100.000 km).

Deci concluzie:

165.000 km pe bord (257.000 km faptici), in postarile urmatoare o sa scriu doar kilometri de pe bord.

Am schimbat distributia (kit distributie, pompa apa, kit accesorii, antigel: 750 lei piesele, 200 lei manopera)

S-a constatat un cilindru de la tamburul dreapta spate blocat, s-a rezolvat pe loc cu putin WD40.

Dupa o verificare a directiei s-a constatat ca trebuiesc schimbate urmatoarele:

- telescoape fata scurse

- flansele alea de cauciuc de deasupra telescoapelor (pe fata)

- capat de bara stanga fata

- trapezele fata

Toate astea le voi face peste aproximativ 1000 km cand trebuie sa schimb si uleiul + filtrele.

Ca o concluzie sunt foarte multumit de Dusterul meu.

Link spre post

100.000 si ultima schimbare parca prin noiembrie-decembrie 2013. Pompa de apa schimbata acum de mine impreuna cu kit distributie si kit accesorii. Nu am intrebat daca atunci a schimbat doar cureaua sau si restul. Trapez a fost denumirea zisa de mecanicul din Oradea. Se refera la bratele fata sau bascule cum le zici tu.

Editat de laptiucu
Link spre post

Gasesc dar nu stiu ce sa caut exact colegu :)

nu stiu daca ai rezolvat dar eu intre timp am dat jos lipiciul care a ramas de la abtibild doar cu solutie de inlaturat lacul de pe unghii sau cum i se mai spune in romaneste acetona. Numai ca exista solutie fara sa contina acetona. Merge perfect fara sa ramana cea mai mica urma.

Editat de bmcpst
Link spre post

O solutie pe care o folosesc cu succes (pana acum nu am avut nici un fail) pt a inlatura lipici de stickere este renumitul WD-40 (ala clasic ca acuma au tot felu de game specializate si aia - pt contacte, cu silicon...).

WD-40 e util la multe altele deci e bine de avut asa ceva in masina oricum.

Grija numa sa nu apesi tare, sa nu zgârii vopseaua... E ca in Karate Kid - iti educa răbdarea :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...