Sari la conținut

Postări Recomandate

Eu cred ca dupa utilizarea gumei este necesar un polish cu pasta superfina. Nu garantez 100%. Eu cand am avut "contact" cu acea guma, baiatul care facea polish mi-a dat si un lustru la lac in urma utilizarii ei.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 221
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ajuns la 172.000 km (tinand cont de bordul schimbat la 92.000 km am ajuns la 264.000 km reali/faptici sau cum vreti sa le zicem). Topicul nu l-am facut sa laud masina cat e de buna, ce sa tin (mai

180.000 km & counting   Consumul mediu dupa ~ 800 km e de 6.7 A ajuns cardanul din Anglia, l-am montat in mai putin de 10 minute (2 persoane), e ca nou si ca aspect si ca functionalitate deci s

In ultimele 2 saptamani a aparut un zgomot pe la directie cand treceam peste denivelari/gropi (directie la care am schimbat tot in afara de bieletele antiruliu si un capat de bara) ... am tinut sub su

Posted Images

Aseara am schimbat stergatoarele mele care deja lasau urme pe parbriz cu altele identice (model aero, originale) care sterg perfect.

Am mai schimbat discurile si placutele in sfarsit, operatiune care m-a durat 1.5-2 ore, mi-au dat de furca surubelele de fixare a discurilor care nu au vrut decat foarte greu sa se lase desfacute dar intr-un final am reusit. Pe aceasta cale vreau sa multumesc colegului PLANETARA pentru piese, pretul bun cat si pentru livrarea rapida.

Atasez cateva poze din timpul operatiunii.

20151029_165815.jpg

20151029_165820.jpg

20151029_183148.jpg

20151029_183514.jpg

20151029_184359.jpg

20151029_185028.jpg

Link spre post

Masina are 160.000 km abia impliniti.

Am masina de la inceputul lui februarie si acum am facut primul schimb de discuri si de placute. La cate ciocane am dat in discuri ca sa le misc/dezlipesc de pe fuzeta (erau "sudate" de rugina) as zice destul de sigur ca e prima schimbare a discurilor. Cate seturi de placute s-au schimbat nu pot sa spun ca nu stiu.

Apropo, rog frumos un coleg care are PH1 sa-mi spuna unde si cum e prins cricul masinii. Eu l-am gasit in lateralul dreapta din portbagaj dar nu e prins nicicum doar bagat acolo.

P.S. o sa-mi fac timp zilele acestea sa verific si tamburii sa vad, probabil va trebui sa schimb si sabotii desi frana prinde ok, frana de mana tine bine ...

Editat de laptiucu
Link spre post
  • 2 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...