Sari la conținut

Postări Recomandate

Apropo, scuze de dublul post dar am o intrebare: ce beculete se aprind in bord cand e cazul sa avertizeze uzura placutelor de frana? (In caz ca este asa ceva)

Salut,

Nu ai asa ceva din pacate.

Cand e momentul sa le schimbi, simti la pedala frana mai elastica, si in functie de tipul de placute, e posibil sa inceapa sa scartaie.

Unele sunt facute asa din constructie, in ultimul strat de material, aproape de "fier" au niste granule care in contact cu discul scartaie ca sa te avertizeze. Foarte enervant, dar util.

Eu am pus tot de origine, nu am simtit nevoia de upgrade la franare.

Editat de huskyuk
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 221
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ajuns la 172.000 km (tinand cont de bordul schimbat la 92.000 km am ajuns la 264.000 km reali/faptici sau cum vreti sa le zicem). Topicul nu l-am facut sa laud masina cat e de buna, ce sa tin (mai

180.000 km & counting   Consumul mediu dupa ~ 800 km e de 6.7 A ajuns cardanul din Anglia, l-am montat in mai putin de 10 minute (2 persoane), e ca nou si ca aspect si ca functionalitate deci s

In ultimele 2 saptamani a aparut un zgomot pe la directie cand treceam peste denivelari/gropi (directie la care am schimbat tot in afara de bieletele antiruliu si un capat de bara) ... am tinut sub su

Posted Images

Teoretic da, practic insa... Se mai poate intampla si urmatoarea situatie (patita de mine): placutele aveau o uzura de aproximativ 60% dar evident mai mergeau, lichidul din vas scazuse proportional, a trebuit sa schimb lichidul de frana deoarece se implinise intervalul de schimb (ma refer la ani, nu la kilometrii) si atunci nivelul a fost adus la valoarea initiala, la care era cand placutele erau noi. In consecinta cand placutele s-au uzat lichidul era bine merci peste minim. Atunci cand s-au schimbat placutele si au fost impinse pistoanele de la etrieri, a dat pe afara lichidul din vas.

Link spre post

Sper că știi că la ABS pedala de frână nu actionează direct roțile ci blocul ABS, iar pentru functionare corectă trebuie să ai lichid în vas, nu mult ci 5-10mm peste fundul vasului, exact asta(lipsa lichidului de frână) sesizează senzorul pentru lipsa lichidului de frână

Editat de t0rquemada
Link spre post
  • 2 weeks later...

Discuri si placute, ce recomandati? Premier sunt ieftine dar nu le cunosc, ate, trw sunt variantele preferate de mine cand vine vorba de aftermarket, originale dar merita acea difetenta de bani? Stiti vreun site de unde imi recomandati da le oau la pret bun? Mersi!

Trimis de pe al meu SM-G850F folosind Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...