Sari la conținut

Ce e bun si ce se poate imbunatati la Dacia Duster?

Postări Recomandate

Daca luam toate doleantele din acest topic, putem spune ca renault de fapt le-a rezolvat pe toate, insa le-a pus pe... Kadjhar. Si momentan are si pret bun. Acum serios, daca pe duster ar pune tot ce vreti, cine ar mai cumpara restul de suv-uri de la renault/nissan?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 190
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Bai fratilor, când citesc expresii de genul: " chiar nu puteau sa pună un capacel acolo?" imi vine rau )) Cand am luat decizia de a schimba masina am gandit asa: vreau un diesel cu garda mare la sol

Ce e bun: - design-ul general al masinii - motorizarea 1,5 DCI - pretul   ce se poate imbunatati la Dacia Duste: - grupul de indicatoare din bord spre digitizare eventual ecran led, mai multe in

Da', uneori stirile sunt bune (ca aflii info utile de pe drumul tau). Eu ma intreb cum te poate enerva (vizual) o antena lunga in timp ce mergi cu masina prin afara localitatilor...? Sau mai bine zis

Posted Images

Eu nu am comparat preturi in vederea cumpararii intre Europa si America, incercam sa va fac sa intelegeti ca ceea ce noi consideram ieftin, nu e chiar asa. Daca vroiam, imi puteam aduce masina de acolo, dar nu am vrut bataia de cap cu adusul si inmatricularea. Ideea este sa comparam niste costuri ca sa vedem ca ce zic ei ca au taiat pe ici pe colo pentru pret, este de fapt pentru a majora profitul lor. O masina de o calitate net superioara poate iesi la acelasi pret cu profit cu tot, platind muncitori japonezi la salariile din Japonia si cumparand toate echipamentele acelea superioare calitativ, platind transport in jurul lumii si taxe de import, iar mai apoi mentinand o retea de service si reprezentante la chiriile si preturile terenurilor din New York. Dacia Duster se produce aici, a fost proiectata aici, majoritatea echipamentelor sunt produse aici, unele sunt facute sa nu dea tot ce pot, ca sa nu concuram Reanult, Taxe de import nu exista, transportul de la Pitesti este infim comparativ cu situatia de mai sus (e mai scump pana in Ungaria, dar acolo Dusterul e mai ieftin!), salariile angajatilor sunt infime, etc! Daca mai punem la scocoteala si studiile aerodinamice, de marketing si altele facute de Mazda, pentru ca ei merg pe piete mult mai competitive decat unde merge Dusterul, ajungem la o concluzie simpla - costurile lor sunt mai mari, dar produsul final iese la acelasi pret si totusi ei sunt pe profit. Concluzia urmatoare nu poate fi decat ca Dacia scoate profit mai mare pe unitate produs, avand costuri mai mici si un produs mai slab calitativ. Atata tot!

Link spre post

@ Daniel

"Te lansezi in prea multe povesti interminabile si ajungi chiar sa te contrazici singur... " E adevarat ca obisnuiesc sa argumentez ceea ce afirm si de aceea unele postari sunt ceva mai lungi..dar de contrazis singur..nu prea cred asta.. :)

"...(asta ca tot se facea comparatia intre Duster si zugravi)." Nu stiu cine, unde si cand a facut comparatia asta.. :) Eu singur nu.. Eu am facut o comparatie intre Duster si alte marci in general..Comparatia era intradevar intre zugravi dar cu trimitere la producatorii de diferite marci auto..Citeste mai cu atentie ce am scris si vei remarca faptul ca eu nu am facut comparatia pe care tu ai inteles-o asa ;)

"Eu unul, sincer, mereu mi-am pus problema ce POT EU imbunatati la Dusterele mele si... am facut-o cu mare placere. Nu am cerut nimanui sa-mi imbunatateasca suspensia sau caracteristicile motorului. Am gasit ce si pe cine trebuia si... am inceput modificarile." Brava ! Inseamna ca ai o anumita pasiune in acest sens. Poate ai si posibilitati financiare pentru diverse investitii de acest gen. Nu toti trebuie sa impartasim aceleasi pasiuni si in acelasi timp eu consider ca noi ca si clienti ai unui producator auto putem avea anumite sugestii/pretentii in imbunatatiri de la o generatie la alta a unui anumit model auto si asta fara sa amestecam haotic ca si valoare si complexitate un capac de surub de finisaj minor si un motor de 2000cm3. Ca daca facem asemenea comparatii si astfel de argumentari..atunci chiar putem discuta despre orice altele..Si nici nu am pretins ca Dacia trebuie sa aplece urechea la orice traznaie. Daca sunt romani care au inceput sa critice mutarea comenzilor pentru geamuri pe usi nu inseamna ca toti suntem la fel si nu e o dovada ca cei care ridicam niste chestiuni care tie nu iti par OK suntem niste carcotasi de doi bani.

Daniel..am vaga senzatie ca tu tii neaparat sa ai tu dreptate intru toate..si daca e asa (nu stiu daca e asa..ca eu sunt mai nou pe aci) eu nu ma opun caci nu am nicio treaba cu asta. :) Insa degeaba incerci tu sa ma convingi ca e logic si sexy sa dai lovele la greu (nu stiu cum le castigi tu..dar la mine banul vine cu truda si eu fara sa fiu un zgarcit si un cautator de nod in papura obisnuiesc sa analizez anumite lucruri si sa le apreciez si comparativ) si sa te multumesti cu anumite finisaje lasate parca cam neglijent la stadiul de semifinisaje pe care apoi tu cu talent si pasiune sa le modifici dupa gustul si scopul tau. Nu vei reusi cu asa ceva pentru ca nu toti avem astfel de pasiuni (si sper ca avem voie sa ne preocupam in timpul liber de altele) si, oricum, da-mi voie sa am si eu dreptul la opinia mea mai ales daca o argumentez firesc, cu respect si in mod logic. Ca nu cred ca am pretins grave aberatii.. ;) Ca nu esti de acord cu o parere de a mea..asta este..e dreptul tau si nu te atac pentru asta. Ai opiniile tale si ai tot dreptul sa le sustii. Insa restul putem fi sau nu de acord cu ele si asta e o chestie pe care banuiesc ca nu trebuie sa o dezbatem. Ai o experienta probabil mult mai vasta (si probabil nu doar tu dintre colegii de forum ) in tot ce inseamna deocamdata Dusterul in comparatie cu mine (si, deocamdata, e logic sa fie asa pana prind si eu oarece experienta..si o sa o prind repejor caci nu sunt un tip care isi tine degeaba capul intre clapauge) dar asta nu inseamna mai mult decat atat. Avem fiecare personalitatea si ego-ul sau (si in forul interior putem fiecare sa ne consideram tetea intru toate cele) dar in relationarea interumana e firesc sa ne temperam voluntar pana la un nivel caramaderesc pentru a avea un dialog placut si constructiv.. :)

Iar odata cu asta eu chiar as dori, daca se poate, sa depasim aceasta chestiune pentru ca nu ma pasioneaza contradictoriul de dragul acestuia si in plus eu nu am facut decat sa pun, la locul potrivit in forum , o intrebare simpla..daca cu o antena mai discreta se poate receptiona semnalul in aceleasi conditii (cel putin)..Unii mi-au raspuns la obiect si le multumesc. :)

Link spre post

referitor la pretul Dusterului in afara, in comparatie cu Romania, nu este o mare diferenta la pretul total, Unele optiuni sunt mai ieftine afara ca in tara, altele mai scumpe. Ceea ce se adauga insa, este transportul din Romania spre client care ajunge in jur de 700 Euro

Link spre post

77Dan, nu uita ca din ce platim noi pe Duster, 24% este TVA-ul. Care nu il platesti in SUA. Refa calculele si cu el in cap.

In plus, reteaua de dealeri se intretine din service, nu din vanzari auto. Si nu cred ca preturile la service aici si in SUA sunt similare.

Link spre post

(...) Iar odata cu asta eu chiar as dori, daca se poate, sa depasim aceasta chestiune pentru ca nu ma pasioneaza contradictoriul de dragul acestuia si in plus eu nu am facut decat sa pun, la locul potrivit in , o intrebare simpla..daca cu o antena mai discreta se poate receptiona semnalul in aceleasi conditii (cel putin)..Unii mi-au raspuns la obiect si le multumesc. :)

Taz, iti citesc cu placere postarile lungi dar iti recomand sa folosesti alineate deoarece ar fi mult mai usor de urmarit.

In alta ordine de idei, cu toate ca nu imi place culoarea blue navy consider fotografia ta pe care o ai trunchiata si la semnatura ca fiind una din cele mai reusite foto cu dusterul facute de un amator (scuze daca nu esti amator). Felicitari.

Am si eu o recomandare de imbunatatire: computerul de pe facelift sa afiseze concomitent mai multe informatii. Astfel sa poti vedea si ceasul si km totali sau temperatura si km sau ce vor ei dar la PH1 pe ecran vedeam ora, km totali si km partiali. Cu afisajul asta sunt nevoit sa rascolesc tot timpul duiumul de afisaje sa vad temperatura apoi inca o data de la capat sa vad ora (nu am medianav) etc.

Editat de dacian
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...