Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Pai mai stai încă 3 ani ca Dusterele se fac de prin 2010 doar :) chiar si la 50 mii pe an abia ar ajunge anu' asta la 300 mii km... si nu prea or fi taxiuri Duster in Slobozia ca sa fie in pragul milionului :P

Editat de Killer82
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe un alt topic se discuta ca o masina din ianuarie 2014 are practic aceeasi valoare cu una din decembrie 2014 pentru este fabricata in acealasi an. Multa lume intreaba din ce an este masina. In anuntul de mai sus nu se precizeaza absolut deloc din ce an este masina, doar prima inmatriculare. Mi se pare mult mai important. Se poate face o confuzie/eroare si de 11 luni, ceea ce inseamna si cateva zeci de mii de km intre una din ianuarie si una din decembrie.

Revin cu o completare. Pana acum 2 masini mi-au venit in decembrie. Una am inmatriculat-o imediat dupa 1 ianuarie, si dusterul putin inainte de Craciun.

Editat de bmcpst
Link spre post

Apropo de Logan cu multi kilometri la bord... In iarna 2013-2014 am facut scoala de soferi pe un liogan cu gaz ce avea la bord foarte putin sub 500.000 de kilometri. Si din spusele instructorului nu avea interventii majore. Mai mult o vad si acum des prin oras...

Link spre post

Nu cred ca e nevoie sa asteptam sa faca un Duster 300.000!Deja sunt multe in aceaste situatie dar le-au fost dati km.inapoi in vederea vanzarii.

Trec zilnic pe langa un Duster al unei firme de paza fabricat in 2013 care avea in vara lui 2015 peste 230.000.M-am nimerit la o revizie cu Loganul langa agentul care se prezentase tot la revizie cu Dusterul .Asa am aflat ca respectiva firma de paza a vandut ,prin samsari ,doua Dustere care aveau peste 250.000 km si au fost vandute cu un kilometraj de 150.000.

Link spre post

Dar TU ziceai ca vrei sa vezi un Duster cu kilometraj de genul ala - deci daca ai văzut deja, "myth confirmed" :)

Eu mă refeream la masini "familiale" cu istoric sincer, de la vreun coleg de pe forum ...

Cu km asa e mentalitatea samsarilor la noi, sa le dea măcar cu 100mii mai in spate ca "asa cer clientii"... a, si proprietar era o bunicuta care mergea doar la piata si la biserica duminica... in rest, tinut in garaj, nefumator, fără accident...

Link spre post

Nu avea inca 300k dar banuiesc ca pana acum deja are chiar si in plus.

Ma refer la faptul ca, in toate cautarile nu am vazut anunturi de vanzare ,Duster care sa aiba peste 300.000 k.Unde mai pui ca si in Italia se poarta falsificarea kilometrajului la masinile S.H. destinate cumparatorilor din alte tari

S.F.ar fi ca proprietarii de Dustere care au kilometrajul mare sa fie atat de multumiti incat sa nu doreasca sa -si vanda masina in speranta ca vor mai face cateva sute de mii km.cu un Low Cost

Link spre post
  • 3 weeks later...

@Don, daca ai 4x4 nu trebuie sa urci cu spatele :P scuze de offtopic si de "rautate" :)da noa' mai tre sa si radem

Nici o suparare. Ca doar de aia am zis si eu ce am zis, stie @vsebas cum am urcat eu o panta la una din iesirile noastre.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Salut /bun venit in aceasta comunitate.  Poate sunt de folos si altora:
    • Am si eu aceeasi problema cu aceeasi mesaj si mi s-a spus ca 2 senzori nu functioneaza dupa verificarea cu testerul. Am cumparat altii din China si nu s-a rezolvat nimic. 2pcs 284389618R Blind Spot Parking Sensor. Ce model de senzori aveti va rog ca la mine nu au functionat si masina am cumparat-o second hand si nu am siguranta ca sunt senzorii oficiali? Detin un Duster 1.6 cu GPL din 2019. Multumesc. Un sfat ar fi apreciat.
    • Mulțumesc tare mult, Gil! Încerc să „descifrez” detaliile generoase pe care mi le-ai dat. Mecanicul meu mi-a recunoscut deschis că nu se pricepe la partea electrică/electronică dar, cum se mai zicea într-un banc, poate să arunce o privire. De fapt așa mi-a și recomandat: să apelez la un electrician auto care poate traduce rezultatele testului și să ia măsurile care se cuvin. Zi bună tuturor!
    • Legat de motorasul stergator spate vezi discutiile si detaliile (schema electrica, mufa cu descrierea pinilor, verificare, demontare si montare, cod OE, etc.) pe care le-am oferit si in topicul acesta: https://forumduster.ro/topic/7666-pin-out-uch-dacia-duster/ inclusiv procedura de diagnosticare a erorii DTC95A064 = Mecanism de acţionare ştergător geam spate pe care o ai in UCH. Despre celelalte coduri de eroare din calculatoarele masinii doar ca observatie toate sunt intermitente si au un factor comun: tensiunea de alimentare a calculatoarelor . Referitor la cele din injectie iti atasez doar ca exemplu procedura de diagnosticare pentru DTC056016 si DTC00871C, celelatre trei se refera tot la rampa de injectie (si trebuie verificate cateva componente), DTC1525F3 este o consecinta a acestora, iar despre DTC038096 gasesti foarte multe experiente, informatii, detalii (pe care le-am oferit si eu) pe acest forum, fiind o eroare destul de des intalnita. Tot doar ca observatie acel “mecanic” la care ai apelat (“… merg la mecanicul meu să îl pună pe calculator și eventual să rezolve problema cât de repede se poate”) si care a facut diagnoza cu acel tester multimarca putea foarte bine sa faca si cateva verificari simple si sa elimine din variabile, pentru ca aceste coduri de eroare pot avea cauze de natura atat electrica cat si mecanica. Sugestia mea este sa vezi ce spune, face, rezolva sau nu si acel electrician la care vei apela (“Cred că trebuie să merg la un electrician.”), iar daca mai ai nevoie de ajutor, informatii si detalii pot sa le ofer punctual cu mare drag. Bafta!
  • Creează nouă...