Sari la conținut

fratello

Members
 • Număr conținut

  97
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  6

fratello a câștigat ziua ultima dată pe 24 Decembrie 2016

fratello a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

37 Excelent

Despre fratello

 • Rang
  Dusterist

Vizitatori Recenți Profil

590 citiri profil
 1. fratello

  Noul radio cd mp3 de pe Dacia Duster Prestige

  Citat omide "Are fir pt memorie player-ul asta? Ca sa evit sa il pornesc la fiecare 9 minute, am legat alimentarea la plusul pe contact. Problema e ca imi cere codul de fiecare dată." Parerea mea este ca nu au fost facute corect conexiunile de alimentare (plus permanent, respectiv plus prin contact).
 2. Se poate folosi fara probleme cu un adaptor facut de mine ! Toate butoanele satelitului vor fi functionale (inclusiv rotita de scroll). La acest player comanda se face prin fir cu jack de 3.5 mm - se introduce in mufa albastra de pe spatele playerului, vizibila in poza.
 3. fratello

  MediaNav Actualizare Harti cu Supermodd

  Nu am Medianav (nici Duster/Logan) si nici nu voi avea in vreun viitor previzibil, dar pentru toata munca depusa si MAI ALES pentru faptul ca pui la dispozitie si altora aceste informatii, eu iti multumesc si te felicit !
 4. Da, functioneaza cu orice player din lista care are functia "compatibil cu comenzi pe volan/necesita adaptor".
 5. Salut ! Pentru Mitsubishi, unele modele, da, fac adaptoare dar nu si pentru Colt, imi pare rau ... ================ Anunt valabil ... permanent !
 6. Se taie mufa de la satelit si se leaga firele satelitului la mufa noua. Cea veche probabil este cea galbena, cu 6 pini/sloturi. Cea noua are 8 sloturi, din care doar 6 au pini. Corespondenta firelor este in atasament. Bafta !
 7. Nu e nevoie de adaptor pentru pastrarea comenzilor audio.
 8. Pentru cei care isi schimba playerul original cu altul, after market, sau care doresc sa-si monteze satelitul de comanda audio : Vand : 1. Adaptor pentru satelitul de comanda audio pentru playere : ALPINE / BLAUPUNKT / CLARION / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul 2. LG / PIONEER/ SONY, modele chinezești cu touchscreen ( care au comenzi programabile ) = 120 lei/modul. Exemple de functionare in posturile anterioare.
 9. UPDATE PRETURI ! Pentru cei care isi schimba playerul original cu altul, after market, sau care doresc sa-si monteze satelitul de comanda audio : Vand : 1. Adaptor pentru satelitul de comanda audio pentru playere : ALPINE / BLAUPUNKT / CLARION / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul 2. LG / PIONEER/ SONY, modele chinezești cu touchscreen ( care au comenzi programabile ) 120 lei/modul. Exemple de functionare in posturile anterioare.
 10. Acest player SONY are comenzi programabile (pag.14 din manual : https://docs.sony.com/release//Manual_4686137213.pdf ) deci cred ca pot face adaptor pentru el, care sa permita setarea butoanelor satelitului de comanda cf. dorintelor. Nu sunt insa convins ca se va putea seta si rotita de scroll ; setarea unei comenzi se face in interval de cca 1 secunda, iar miscarea rotitei este mult mai rapida, deci s-ar putea sa nu poata fi memorata...
 11. Pentru cei care isi schimba playerul original cu altul, after market, sau care doresc sa-si monteze satelitul de comanda audio : Vand : 1. Adaptor pentru satelitul de comanda audio pentru playere : ALPINE / BLAUPUNKT / CLARION / JVC / KENWOOD / LG / PIONEER/ SONY = 100 lei/modul 2. Modele cu touchscreen si comenzi programabile (Made in China) = 120 lei/modul.
 12. Tuturor membrilor forumului, familiilor acestora, le urez sa aiba sarbatori pascale frumoase, cu pace, liniste si lumina in case si suflete ! PAȘTE FERICIT !
×