polstel

Members
 • Număr conținut

  39
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

polstel a câștigat ziua ultima dată pe 11 Iunie 2015

polstel a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

16 Bun

Despre polstel

 • Rang
  Membru

Informații profil

 • Gen:
  Nu spun

Vizitatori Recenți Profil

141 citiri profil
 1. priza 12v

  Poate cineva sa imi recomande de unde pot lua o priza de Dacia Duster spate? Am fost la service Dacia si mi-au cerut 400 de lei cu montaj inclus (priza 250 lei) ceea ce mi se pare enorm! Multumesc!
 2. Tip becuri / lampi pe Dacia Duster

  Am găsit becul care mă interesa. Întâmplător am trecut prin Pitești și am dat o raită în Str. Dumbravei nr. 14. Nu fac reclama firmei dar acolo am găsit ce mă interesa la prețul de 7 lei. Alții, de pe aceeași stradă voiau să îmi vândă același lucru la 20 sau 15 lei (vezi nr. 23). În schimb, de unde am cumpărat, au prețurile la vedere și se dă chitanță...
 3. Tip becuri / lampi pe Dacia Duster

  Pentru becul de zi, cel aprins tot timpul, ce îmi puteți recomanda. Eu aș dori cu led dar va rog pe voi, cei care ați schimbat deja acest bec, să mă sfătuiți cum e mai bine. Mulțumesc!
 4. Eliminare triunghi stergatoare de parbriz

  Postez fotografii cu dimensiunea ștergătoarelor în ordinea următoare: șofer, dreapta șoferului și spate. Apoi am intercalat și poze cu distanța dintre ștergătoarele din față și cu limita de curățare a ștergătorului din spate.
 5. Eliminare triunghi stergatoare de parbriz

  Postez fotografii cu dimensiunea ștergătoarelor în ordinea următoare: șofer, dreapta șoferului și spate. Apoi am intercalat și poze cu distanța dintre ștergătoarele din față și cu limita de curățare a ștergătorului din spate.
 6. Momentan sunt în concediu în Maramureș și o să încerc să merg pe câteva drumuri mai montane în această minunată regiune a țării noastre. Aveți idee de trasee sau drumuri practicabile în condiții normale sau sigure cât de cât în zonă? O să încerc și pe cont propriu în Munții Maramureșului și poate pe Munții Rodnei zilele următoare.
 7. Stick Usb Pentru Cd Player

  dacă tot m-a preocupat subiectul așa de mult, am găsit în for-umul dacioților din Anglia un topic despre cum sa poti asculta muzica de pe stick chiar dacă medianavul nu o "vede" prin accesarea fișierelor de tip windows media playlist (care au extensia *.wpl) http://www.daciaforum.co.uk/ /topic/1570-folder-limit-on-media-nav/
 8. Stick Usb Pentru Cd Player

  revin cu informații de la sursă, adică de la Dacia - vocea clientului: Buna ziua, Stimate domnule, Referitor la solicitarea dumneavoastra, va informam ca sistemul Media Nav poate citi informatiile dupa un stick de memorie de capacitate de maxim 32 de GB format in sistem "FAT 32", vam ai informam ca in decurs de 90 de zile de la achizitionarea vehiculului aveti posibilitatea de a actualiza gratuit hartiile sistemului de navigatie. Atasat va transmitem pasii ce trebuie urmati in vederea actualizarii hartilor. Va mai informam ca sistemul Media Nav poate reda de pe stick-ul de memorie doar melodii in format MP3. Ne puteti contacta la numarul de telefon 0248 500 000, fax 0248 500 076, de luni pana vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-16, la adresa de [email protected] sau folosind formularul de contact de pe site-ul www.dacia.ro. Ne puteti scrie si prin posta, la adresa: Automobile Dacia SA - Vocea Clientului Dacia, str. Uzinei nr. 1, Mioveni, jud. Arges, cod 115400. Cu consideratie, Agent Servicii Client , Tomescu Mihai Alexandru Daca doriti sa reveniti cu un nou mesaj avem rugamintea sa raspundeti la acest e-mail folosind butonul " Reply " --------------- Mesaj original --------------- De la: Trimis: C?tre: Subiect: Port USB Dacia Duster facelift Buna ziua.Sunt proaspat posesor al unui autoturism Dacia Duster, care are sistemul MediaNav, achizitionat prin Meridian Vest Bucuresti.Am rugamintea sa imi comunicati datele tehnice despre Media Nav care sa cuprinda si capacitatea pe care o poate citi slotul USB. Unii utilizatori declara ca portul nu poate citi mai mult de 32 de gb de pe un stick USB formatat FAT32.Astept cu interes detalii tehnice ale aparatului.Va multumesc,Cu stima, Media_Nav_Toolbox_User_Guide1.pdf
 9. Stick Usb Pentru Cd Player

  cred că modelul ultrafit de la sandisk e o țâră mai mic. dar la dimensiunile astea nano ce mai contează acolo un milimetru ...
 10. Stick Usb Pentru Cd Player

  Este adevărat ce zici, că MediaNav-ul este un device rudimentar, dar de ce să nu aflăm cât de rudimentar este? Cred că voi cumpăra memoria de 64 și o să fac încercări și vă zic rezultatul.
 11. Stick Usb Pentru Cd Player

  Cred că aici am găsit rezolvarea la preocupările mele. Trag următoarea concluzie: Dacă FAT 32 este singura variantă posibilă de a fi văzut un stick pe USB la MediaNav iar în aceste condiții partiția nu poate avea o dimensiune mai mare de 32 de GB, nu îmi rămâne decât să fac pe HDD sau pe stick-ul USB mai multe partiții a câte 32 de Gb fiecare. Totuși, mă întreb dacă introducând un stick sau un HDD pe mufa USB, device-ul de la Duster va vedea mai multe partiții făcute pe el?
 12. Stick Usb Pentru Cd Player

  nu îl vede deloc sau nu vede mai mult de 32 de Gb? ai formatat HDD în prealabil pentru FAT32?
 13. Salut Toti Posesorii De Duster!

  Bine ai venit printre posesorii de Duster! Mulți km de acum înainte fără incidente.
 14. excelentă baza de date. multe accesorii. dar de unde pot fi achiziționate?