Sari la conținut

funKys25

Members
 • Număr conținut

  17
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Neutral

Despre funKys25

 • Rang
  Dusterist

Informații profil

 • Oraș:
  Roman
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 4x4 110cp
 • An fabricație:
  2014

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Salutare! Ma poti ajuta si pe mine cu rezolvarea problemei? Mulțumesc!
 2. In sfârșit a arătat ceva pe un tester ... Am desfăcut filtrul de motorina și am avut un soc.nu a fost schimbat de ceva timp....
 3. Daca este cineva din Iași care mă poate ajuta ar fi perfect. Duminică mă întorc în Iași , sunt cu soția în maternitate și până miercuri sunt in oraș. Mulțumesc!
 4. Mulțumesc pentru sfaturi, mă voi uita peste actele tatălui meu.
 5. Am box 3 , 5 ani fără griji.Nu știu ce mai înseamnă...daca nu asta.
 6. Nu sunt in garanție, iar diagnoza nu este făcută la reprezentanta. Este făcută în Iași la cineva și codul nu era stocat. Pe nici un calculator nu apărea eroare. Cu alte cuvinte mașina este în ordine. Ca idee , daca trag de ea nu se aprinde.
 7. Asta este părere dumneavoastră. Se vorbește strict de reprezentanța, nu de toate service.urile. Ideea este , că sunt service.uri care își fac treabă de ,,n" ori mai bine decât reprezentanța.
 8. Mi.am făcut o părere despre ei și e clar că nu le voi calca pragul chiar daca ar fi sa.mi cumpărat mașina nouă ! Sunt buni când dai comanda,după sunt niste măgari.
 9. Problema apare indiferent de temperatura. Diagnoza am făcut la un tip din Iași și toate calculatoarele sunt fara erori.
 10. Probabil este cum spuneți, noi am fost de vină că nu am știut și ei că nu m.au înștiințat.Mult de lucru mai au ...de aia se mișcă cu încetinitorul când trebuie să schimbe ceva la mașina, sa mai iasă ceva timp la manopera...
 11. Am schimbat recent uleiul și filtrul și biletele antiruliu.Masina face și în 4x2 și pe auto lla fel.ce este DPF? Înainte de schimb, mașina facea la fel.Uleiul e Elf.Nu sa făcut resetarea km, mai având vreo 10000 până la revizie. Are pase, când se aprinde de doua ori una după alta , când odată și după peste nu știu cât timp. Nu știu dacă este normal dar mie mi sa părut suspect că atunci când merg constant și vreau să accelerez brusc mai întâi da in nas (ca la cutia pilotată când schimba viteza) și apoi trage normal.
 12. Bună seara! Nu știu dacă postez bine, am căutat să postez in aria probleme dar nu am putut, așa că dacă am postat greșit, rog moderatorii să mute postul. Să revenim la problema mea.Am observat că dacă merg cu viteza constantă mi se aprind acești martori ( vezi poza ) și mașina se plafonează la 3500 r/m. Scap de ei dacă opresc motorul și îl repornesc , iar după repornire merg vreo sută de metri.Am pus.o pe tester și cu martorii stinși nu îmi dă nici o eroare. Cu ei aprinși ( cum se întâmplă de obicei ) nu am reușit niciodată să ajung sau sa fiu prin preajma testerului. Aveți idee de la ce ar putea fi? Am incercat sa merg cu ea mai turat dar nu sa schimbat nimic. Când o apucă, o apucă. Am crezut că e de la vreun senzor abs dar ar fi apărut pe tester care...nu știu.
×
×
 • Creează nouă...