Sari la conținut

Postări Recomandate

Cam asta a fost si senzatia mea dupa ce am vazut-o, indemnat sa arunc un ochi de comentariile pozitive de pe :D.

Si ar mai fi ceva de spus, legat de costurile de intretinere.. mie unul mi se par destul de mari avand in vedere ca timp de 5 ani cat este garantia, intretinerea trebuie facuta in service autorizat cu piesele cumparate de la ei.

Editat de andrei_s
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Cand e mai cald si trec o sa iti amintesc :D

Pana acum am tot trecut dar asa pe fuga, nici pe transalpina n-am avut suficient timp sa ma joc.

Sti cum spune ardeleanul: "Noooo bine... noooo!".

Link spre post

S-ar incadra mai bine la probleme administrative, dar mi-e lene sa deschid un topic nou acolo (si nici nu e asa de important) asa ca scriu aici:

Stiu ca @ig2109 a deschis din greseala doua topicuri identice (probabil din cauza lag-ului ce se manifesta din cand in cand pe forum ) dar cand se modereaza si se sterge unul din ele, va rog sa se verifice a nu se sterge cel in care a primit deja un raspuns (bun/prost asa cum o fi fost el).

• Like 1
Link spre post
  • 2 weeks later...

Salutare. Pun aici intrebarea pentru ca subiectul tine cam de lucruri generale.

Se pot verifica km reali in reprezentanta DACIA a unui DUSTER DCI 4X4? Am pus ochii pe un 2014, 50k, 12.000 euro. Omul accepta orice test.

Link spre post

Eu imi amintesc ca s-a vazut ceva cu CLiP pe duster PH1, pe PH2 ( ca daca e din 2014, cred ca e PH2) nu stiu, poate doar cu DDT, derelek si/sau istoric service in reteaua Dacia daca a facut toate reviziile la ei.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...