Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Io nu-s chiar asa sigur ca is chiar heliomate.

Oglinzile auto trebuie sa aiba ditai montajul electronic + senzor de lumina si mai ales nu costa atat.

Cred ca sunt doar tinted glass, ori cel mult ca ochelarii, dar daca e ca aia de la ochelari cam stai pana se inchid la culoare,

departe de protectia la orbire din spate ca pana se inchid ele sunt deja cu ochii pupaza...

Zic asta pentru ca am pe subaru si stiu ca inchiderea e extrem de rapida.

Daca dureaza o saptamana pana se inchide la culoare...nu vad la ce e buna la masina.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@mugur posibil sa ai dreptate, poate m-am exprimat eu gresit si nu sunt heliomate. Ceva de genul am avut pe audi si crede-ma ca si-au facut treaba din plin. Eu cred ca sunt bune mai ales ca nu mai da voie celor din spate sa te orbeasca asa cum mi se intampla acum cu cele din fabrica!!!

Link spre post

Ma, io ma rog sa ai dreptate.

Abia astept sa vad una cum merge.

La banii aia imi cumpar 4. Aia centrala de la subaru (si e doar una) a costat 250E.

Link spre post

Ok, ne-am lamurit. Tinted nu imi trebe ca pot sa le foliez pe astea cu ce nuanta vreau. Ce mi se pare interesanta e grosimea.

Is mai solide/groase insa dezaburesc mai greu din cauza asta.

Cred ca pretul e pe set, mie asa mi se pare.

• Like 1
Link spre post

Dap, pretrul este pe set, acum am incercat si eu sa traduc tot ce spune acolo cu google translate. Deci... nasol ca sunt doar foliate. M-a indus in eroare poza de la anunt, oglinda are zona cu unghi indepartat sau cum s-o numi.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...