Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

A mai observat cineva o scartaiala in zona torpedoului la mici denivelari?

Da, am si eu aceasta problema, dar ma streseaza mai mult cand stau in dreapta, destul de rar...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, si eu il mai aud uneori, dar destul de rar si nu prea ma deranjeaza. Pare scartait de cauciuc pe altceva. In schimb ce ma deranjeaza este un fel de vajait / zgomot de magnetou care se aude la peste 60km/h si care nu era. M-am uitat pe sub masina si am miscat de alea p-acolo, totul pare ferm prins, in afara de vreo doua din suruburile de plastic de la una din tablele alea subtirele de la toba, care jucau putin cand miscai de ea, si pe care le-am mai strans Nu stiu daca este de acolo (nu prea cred), totusi cred ca este de la chedere, care s-au cam uscat si intra vantul peste tot printre usi, ca ieri cand venii de la tara pe la baraj, langa mihailesti, batea tare vantu' si parca vajaitu se auzea mai tare cand incepea rafala.

Editat de Negura
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...