Sari la conținut

Postări Recomandate

In final am mers,din motive strategice (nu mai intru in amanunte ca nu are rost),pe varianta cu antena pe mijlocul plafonului,venit cu firul (prins cu 2 fasete cu scai,sa pot da jos antena fara probleme) pe bara pentru lada,coborat pe langa cheder usa spate stg. si intrat inauntru de jos in sus cum spunea colegul @ISZY56.Statia am prins-o sub scaun pasager pe doua bride din tabla ce sunt prinse si raman permanent pe bara aia de muti scaunul fata spate (am pe microfon butoane pentru schimbat canalele).

Poze cu lucrarea finala ceva mai incolo cand se mai racoreste vremea,acum e teroare cu caldura! ;)

Editat de 22DCI
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 months later...
  • Răspunsuri 221
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Revin cu cateva poze cu Cobra 19DX montata permanent pe masina, ascunsa de ochii pofticiosi, securizata, si totusi la indemana Astept pareri!     Cablul coaxial vine p

Deci

Pai, m-am dus sa le fac! Statie PREZIDENT ( Franta ) model TEDDY. Avantaj dimensiuni reduse, putere cit e nevoie, actiune in functie de relief 10-12 km, calitate buna, manevrabilitate, pozitia de FI

Posted Images

Dupa ce zilele trecute am luat un radar, ma bate gandul sa achizitionez o statie radio CB.

O masina neinscriptionata cu insemnele Politiei era stationata pe marginea drumului intre Pascani si Targu Frumos, la Km 52. Plasata strategic in panta, pe un drum cu localitati rare, radarul statea la panda. La iesirea din Letcani m-a oprit agentul din mcv, am fost "luat" cu 123Km/h.

Am citit mai la rand, mai pe sarite posturile din acest topic si apoi am ajuns la concluzia ca nu mai am cale de intoarcere.

De maine  incep prospectarea pietei.

Daca puteti sa-mi dati ceva sfaturi... Multumesc frumos!

Link spre post

Este suficient o statie cu antena cum are Killer 82 sau daca vrei si banda AM,atunci varianta lui ISZY56...eu am mers pe prima!

Ps:Apropo de neinscriptionate...pe bucata aia de DN-u comunist de rahat dintre autostrazi (Ilia - Margina),mai precis in Abucea mai sta la panda un Logan albastru neinscriptionat si mai e unul in zona de pe laga  Porumbacu,o Dacie alba neinscriptionata! ;) Chestia e ca pe o masina cum este Dusterul  o statie este sfanta,in localitati cu ajutorul colegilor, eu unul,am executat o serie de scheme de jiu jitsu,adica super mega depasiri de coloane de turisti si crocodili veniti in concediu,meseriasi  care respecta legea...adica in localitate o ard cu 50 km/h,iar cum trec de indicatorul de iesire din localitate o ard instantaneu cu 120 -130 km/h.Am aflat cu precizie cirurgicala  locatia radarelor si asa am evitat eventuale amenzi si stres aiurea,unde mai pun ca doar la un singur drum mi-am recuperat banii pe investitie!

Link spre post

@Sandel, daca nu ti se pare prea scump, eu iti recomand Alan 42 sau Alan 52. Prima varianta costa mai mult deoarece are in plus niste accesorii de care probabil nu vei avea nevoie niciodata (o antena de vreo 15 cm, ce se insurubeaza direct pe statie si acumulatori ce-i permit sa fie folosita si in afara masinii). Mai difera si culoarea luminii: la 42 e verde iar la 52 albastra. Ambele au avantajul ca sunt compacte, portabile, au dimensiuni reduse, asadar pentru instalare nu e nevoie sa faci modificari ireversibile, gen dat gauri in plastic. Eu am gasit o modalitate de fixare cu un suport magnetic pentru telefon mobil, intr-un loc usor accesibil, fara sa incomodeze airbagul sau pasagerul in dreapta.

35k7muu.jpg

Link spre post

Cam plastica si fortata exprimarea. Obiectele respective nu intersecteaza conturul casetei de airbag. As zice ca mai riscant e pentru sofer sa inghita sigla Dacia de pe volan. Sa zice ca m-am uitat pe testele euroncap.com si am facut niste calcule ochiometrice, imi asum riscul :) Nu garantez insa nimic pentru celelalte obiecte din compartimentele de depozitare.

La Duster e singurul loc unde nu obstructioneaza butoanele. Initial am pus magnetul sub linia mediana a casetei de airbag, dar incomodeaza genunchiul stang al pasagerului. Eu zic ca-i bine-asa ;)

Editat de Stef13
Link spre post

Alan 42 (cea cu accesorii) e buna ca statie suplimentara mobila, la iesiri in offroad (o ia copilotul si te diijeaza unde nu vezi clar traseul).

Pt infotrafic si iesiri ocazionale, la pret mega beton este PNI 8000 ASQ. 4W (max legal) si liniste in masina. Mentin recomandarea pt antena President Virginia 50cm (+3dBi, suporta 250W).

Link spre post

Eu iti recomand ce am eu : Albrecht 6110 cu antena ML 100 . Cu talpa magnetica montata pe mijlocul plafonului, definitiv. Nu vreau sa o tot dau jos / sus. Statia montata in dreapta ,,tunelului,, ( pe partea pasagerului ). Microfonul l-am intepenit intr-un locas de vreo 3 mm langa radio. Mpontajul / calibrarea antenei in regie proprie. Pret : 500 lei ( inclusiv SWR-metru Farun ). Statia bate 5- 8 km, suficient sa stiu ce e in fata. Nu vreau sa aflu ce e pe partea intunecata a lunii ! Fac frecvent drumul BR - BUC. si n-am luat nici un radar in trei luni. Succes.

PS : vezi si niste poze cateva pagini in urma.

Editat de costelandrei20
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...