Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 221
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Revin cu cateva poze cu Cobra 19DX montata permanent pe masina, ascunsa de ochii pofticiosi, securizata, si totusi la indemana Astept pareri!     Cablul coaxial vine p

Deci

Pai, m-am dus sa le fac! Statie PREZIDENT ( Franta ) model TEDDY. Avantaj dimensiuni reduse, putere cit e nevoie, actiune in functie de relief 10-12 km, calitate buna, manevrabilitate, pozitia de FI

Posted Images

Astazi a trebuit sa fac un drum pana la Bacau si inapoi la Iasi. Am constatat la un moment dat ca ma uitam ca un psihopat la antenele pe care le aveau altii pe masini.

Sper ca nu este paranoia.

Intradevar , asa cum ai mentionat cat se poate de corect,  antena este dotata cu  piulita fluture.

In specificatii se spune ca daca inclini antena mai mult de 30 de grade, se pierde din sensibilitate. Sper sa nu fiu nevoit sa umblu prea des la respectiva piulita.

Orice demontare -  montare, reprezinta o uzura.

Prin parcari subterane evit sa intru (cu toate ca am GPL si din acest motiv am interdictie - nu am pus eticheta GPL pe geamul din spate nici de-al dracului), ci pentru ca am oroare de hrubele denumite parcari. De intrat - am intrat la Auchan in Iasi, la Cora in Bacau, etc, dar... asa am eu tacaneala mea la cap. Cu tunelele nu am treaba, intru - ies, nu am nici un stres.

Nu am optat pentru aceasta antena doar ca are posibilitatea de inclinare prin intermediul acelei piulite de care am pomenit mai sus, ci pentru faptul ca am gasit-o intr-un clasament al fiabilitatii antenelor.

La banii astia, nu cred ca pot sa iau ceva mai bun.

Multumesc Killer pentru apreciere. 

Calibrarea o voi face la un nene care se ocupa cu alarme, statii radio CB si alte accesorii auto.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu are treaba uzura cu piulita aia fluture, o dai periodic cu un pic de WD40 de intretinere si e OK. Eu unul, normal as tine-o la 90 grade si as rabata-o doar la nevoie.

Sunt si parcari in care poti intra cu masina cu GPL (e.g. cele supra-terane aerisite - fara geamuri) in care tot dai cu antena de grinzi. E drept ca pot fi claustrofobe si alea, si pline de urme de vopsea pe la clturi :D 

Link spre post

Ok, luni voi face comanda.

Maine plec la Neamt, ma intorc dumineca, iar luni dau telefon la upcar.ro.

Nu am nici o fobie fata de parcarile subterane, pur si simplu cred ca am facut o aversiune fata de parcarea subterana de la Auchan din Iasi si de acolo s-a generalizat aversiunea.

As intra in pivnitele de la Cricova cu placere si nu as iesi pana nu as merge peste tot.

Multumesc Killer.

Link spre post

Eu intru rar in garajul personal, iar in fata lui am bara de batut covoare la vreo 15 cm de plafonul masinii. Bineinteles, am uitat sa dau antena jos ( ML 100 cu talpa ). Dar, surpriza, nu a patit absolut nimic. Se pare ca bobina aceea e dintr-o sarma foarte elastica.

Link spre post

Sarma aia otelita (ca o undita) se numeste "spic". Reprezinta de fapt "miezul" bobinei si e reglabila de obicei. Bobina e in partea de la baza (unele antene au capac transparent si se vede bobina). Spicul rezista bine, dar conteaza si cu ce viteza te deplasezi si de cate ori il lovesti (plus ca nu e ok sa lovesti becuri din parcari sau aspersoare de stins incendii). Se mai si desprinde talpa magnetica, etc.

De-aia e bun fluturele. Sau o antena de 50cm de calitate :)

Link spre post

Asta vara cand veneam in concediu prin nordul  Italiei, la intrarea in mega ciclonul lui peste,as fi dat si 100 de euro doar pentru o singura  informatie!Asa ca sa evit in viitor o situatie asemanatoare,m-am gandit sa schimb statia cu una ce are si banda AM,plus o antena mai serioasa si posibil si un amplificator statie cb.Ca antena ma bat gandul la President ML-145,iar ca statie Teddy,Andy sau la acelas pret am gasit in oferta si imi face mult cu ochiul o statie CRT 2000.

Link spre post

Ieri am vorbit cu vecinul meu care este TIR-ist.

Avea pe masina mica, o statie de 8W AVANTI. Din spusele lui am am inteles ca auzea din Iasi -  ceea ce vorbeau cei din Podul Iloaiei (peste 20 de Km.).

Mi-a povestit ca: In Bacau a avut parte de un control inedit cu cei de la Politia Rutiera si cei de la telecomunicatii.

Se verificau statiile TIR-istilor.  Care erau peste 4W erau gaurite cu o bormasina cu acumulator de respectivul care facea verificarea.

Cam asta a fost povestea.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...