Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 97
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ok, ok... tu te bucuri acuma dupa ce ai avut motorul schimbat. Ai trecut hop-ul sa zic asa...   Dar daca o privesti obiectiv, ca si cumparator, atunci cand esti pus in fata alegerii, nu cred ca vei

1. Sunt, probabil primul posesor de motor 1.2 tce euro 6 4x4 de pe forum . 2. Sunt foarte multumit de masina si daca maine cineva imi ofera un diesel nou la schimb, as refuza. 3. Ar fi bine sa post

Eu sunt constient ca motoarele de pe Duster sunt subdimensionate (si benzina si dieselul). Am zis asta de cand a aprarut Dusterul. Ca am avut oportunitatea sa iau unul sh la un pret mai mult decat ok

Eu tare as fi curios sa vad o hirtie oficiala de la Dacia prin care ei sa DEMONSTREZE sa s-a stricat motorul din cauza GPL-ului...

Corect, insa dpdv legal treburile nu merg asa in RO. Se merge pe nevinovatie pana la proba contrarie. Deci nu Dacia trebuie sa demonstreze ca sunt nevinovati! Legea ii considera nevinovati din oficiu. Stefan trebuie sa demonstreze ca sunt vinovati! La fel si cu montatorul GPL-ului...

Inculpatul/paratul este "by default" nevinovat. Cel care da in judecata (partea vatamata) trebuie sa demonstreze culpa inculpatului prin probe.

Sa ma corecteze un avocat, dar eu sunt convins ca asa e.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Colegul @stefanudrea daca ajunge in instanta ar trebui sa demonstreze 2 lucruri:

- instalatia de GPL e compatibila cu motorul (adica e ceea ce trebuie) - asta o demonstreaza foarte bine daca ar gasi un alt Duster 1.2 tce cu aceeasi instalatie montata

- ca montajul GPL a fost facut corect (nu stiu cum ar fi cel mai bine, dar ma gandesc ca o hartie de conformitate de la firma X montatoare a GPL-ului impreuna cu autorizatiile lor de montaj GPL), asta a 2-a parte poate o poate sustine si expertul dus de coleg la demontarea motorului, poate face si el o nota de constatare ca GPL-ul a fost montat corect.

Teoretic.

Link spre post

Daca ne apucam sa comparam interventii neautorizate la motor cu schimbarea dimensiunii anvelopelor, deja comparam mere cu pere.

Iar cei care am umblat la suspensii, ne-am asumat ca nu mai putem schimba pe garantie brate, bielete sau altceva ce ar putea pica in zona respectiva.

Corect, cu observația că ați modificat niște repere deja defecte după cum recunoaște producătorul prin ots. Deci, vi le schimbă sau zice pas - ați modificat ?! :poke:

Inițiatorul ne va anunța ce și cum, momentan ne dăm cu părerea(de cele mai multe ori pe lângă)

Editat de t0rquemada
Link spre post
Eu tare as fi curios sa vad o hirtie oficiala de la Dacia prin care ei sa DEMONSTREZE sa s-a stricat motorul din cauza GPL-ului...

Am eu hartia aia! Si OPC a zis la fel! Deci am 2 astfel de hartii!

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Link spre post

Atunci recuperezi de la montatorul gpl-ului. Dar acesta poate sa zica ca instalatia nu e compatibila cu 1.2 tce si acesta este un risc pe care tu ti l-ai asumat. Instalatia este montata corect ,motorul este in regula , combinatia dintre cele doua a stricat motorul. Nu te 'mitraliez' spun doar ca asta e realitatea din teren. Faptul ca Dacia speculeaza e o realitate si nu conteaza adevarul. Judecatorii nu mai judeca tinand cont de bun simt sau de adevar.

Link spre post

este clar o problema a motorului,am vazut anul asta in Germania 2 Duster 1.2 cu motorul in batista(2015-45000km si 2016-25000-30000km),asa ca se caca pe ei aiurea.

dar ce ne mai miram,cand ei au o problema cu consola de la AC si nu fac o rechemare oficiala si numai daca reclami problema se apuca sa schimbe consola si o resoftare.

Link spre post
este clar o problema a motorului,am vazut anul asta in Germania 2 Duster 1.2 cu motorul in batista(2015-45000km si 2016-25000-30000km),asa ca se caca pe ei aiurea.

dar ce ne mai miram,cand ei au o problema cu consola de la AC si nu fac o rechemare oficiala si numai daca reclami problema se apuca sa schimbe consola si o resoftare.

Deci, sa mai fii patriot?

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...