adilos

Members
 • Număr conținut

  124
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2

adilos a câștigat ziua ultima dată pe 30 August 2015

adilos a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

19 Bun

Despre adilos

 • Rang
  Senior
 1. Conditii Recall

  multe recall-uri sunt si pentru o reclama asa...usor mascata, de cele mai multe ori sunt rechemate pentru un surub de nu stiu unde, de uns nu stiu ce porcarioara, ca pentru probleme reale nu prea am auzit cel putin din partea Dacia. Problema cu AC-ul care nu mai racea dupa 400-500km,daca reclamai faceau ceva,daca nu ghinion, Cand virezi de la stg la dr maxim pe loc, vibreaza si face ca toate alea, cei de la Dacia spun ca din cauza anvelopelor face asa, Fluieratul intre 1500-2000 rpm, alt zgomot normal, Nu exista cand schimbam din a1a in a2a sa nu agate asta ce imi vine acum in minte ca sigur am mai reclamat multe chestii enervante si . . . . .soc . . . . normale. Vorbim de Dacia Duster PH2 4X4 1.5 dCi 110 CP cumparat de nou dealer Dacia Romania.
 2. 1.2 Tce Pofticios De Ulei

  Cred ca mai bine o apuci pe caile judecatii,ca nu cred ca se va rezolva pe cale amiabila,mai ales ca dupa atat timp se trezesc sa mai faca nu stiu ce expertiza,mai ales ca ei stiu dar nu recunosc problema aceasta.
 3. 15500 Euro TVA inclus Deductibil,se elibereaza factura. 35454km
 4. eu am zis ce am vazut........atat,nu am zis ca mototrul este mai stiu eu cum. gata ma retrag din discutie ca nu are rost.
 5. ca sa fie clar,eu nu am nimic de castigat din chestia asta,ba mai mult nu caut sa intru in polemici cu nimeni ca nu am de ce. daca credeti ca am vazut asa ceva bine,nu iar bine. @MBM discutia este de 1.2 tce nu stiu de ce ai impresia ca se discuta despre alt model.
 6. Probleme aeroterma

  intr-adevar baietii din service vorbeau de un alt caz dar cu motorizare 1.2 cat despre soft nu stiu ce versiune aveam.
 7. Probleme aeroterma

  asta au facut,RESOFTAT CALCULATOR INJECTIE. da,problema este aceiasi,nu mai racea dupa un drum mai lung cu AC-ul functionand.
 8. Probleme aeroterma

  la loganul 0.9 au resoftat calculatorul de injectie fara a schimba consola,au zis ca s-a rezolvat,astept urmatorul drum mai lung.
 9. da.......mi-am cumparat alta masina ,nu am rezolvat nimic,cei de la service nu au mai zis nimic,dar am observat la toate masinile acelasi suierat,deci cel mai probabil nu isi vor bate capul cei de la Dacia sa o rezolve.bine macar ca acest suierat nu influenteaza cu nimic buna functionare a motorului.