Sari la conținut

Sondaj Potentiale Imbunatatiri Dacia Duster 2

Duster 3  

100 membri au votat

1. 1. Urmatorul Duster (3) ar trebui:

• sa aiba o schimbare radicala de design atat exterior cat si interior
      16
    • sa se faca un face lift cu imbunatatiri semnificative insa sa se pastreze linia actuala
      65
    • sa se faca un face lift cu modificari minimale, actualul model fiind foarte reusit
      15
    • sa nu se schimbe nimic
      4

Postări Recomandate

un task pe care i l-a dat sefu lui pe email.

Ma indoiesc ca la Dacia se dau taskuri pe email. Ma astept sa aibă ceva task tracking system minimal, ca au ISO 9001.

Deci daca ceva nu se face, teoretic măcar s-au bagat printr-un proces decizional, de triage.

Insa cred ca e clar caracterul optional al acestor chestionare versus unele oficiale de la Dacia.

Editat de Killer82
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 152
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Din punctul meu de vedere pe langa ce au zis colegii mei mai sus mi-ar place sa vina din fabrica cu carenaje spate complete si o insonorizare mai buna mai ales pe spate.

Cu siguranta multi dintre noi stiu ce inseamna o janta si o anvelopa de 19" Asadar, sa admiram pozele dar sa ramanem constienti ca asa ceva nu se va intampla vreodata la Duster. Semnalizatoarele inte

Posted Images

Cei de la dacia nu folosesc email-ul? Vroiam sa spun ca e doar o formalitate ce tb indeplinita in munca pe care o fac uniiangajati. Asta este de fapt scopul acestui sondaj. Pentru ca eu nu am vazut un rezultat al acestor sondaje. Niciun feedback de la nimeni. Doar un input, al celor care si au exprimat dorintele. Atat. Output ul lipseste cu desavarsire. Atunci concluzia este ca cineva de la dacia avea ca sarcina de serviciu, printre altele, sa faca un sondaj. Adica acesta de pe forum .

Link spre post

Ai vazut cumva Duster 2 de zici ca nu exista output-ul acestui sondaj?

Si da, cam asa s-a zis si al facelift, cand s-au facut sondaje, la ce rost ca nu asculta nimeni. Si din cate am inteles, o parte din cele colectate prin acel sondaj la acea vreme s-au regasit in facelift.

Link spre post

Ai vazut cumva Duster 2 de zici ca nu exista output-ul acestui sondaj?

Si da, cam asa s-a zis si al facelift, cand s-au facut sondaje, la ce rost ca nu asculta nimeni. Si din cate am inteles, o parte din cele colectate prin acel sondaj la acea vreme s-au regasit in facelift.

Exemplu ... butoanele de la geamuri de la portierele spate, care ușor le acționai involuntar, la noul Renault Duster au fost repoziționate.

Link spre post

Ideea e ca nu ai de unde sa stii ca au fost luate sau nu in considerare. Poti observa ca NU s-a implementat. Dar nu poti afirma ca nu s-a analizat. Nu cred ca vreun constructor o sa iti ofere transparenta in acel proces.

Link spre post

S-au umplut 2 pagini de topic ... off topic. Acest topic are titlul - imbunatatiri si nu scopul (ascuns sau nu) al acestui sondaj.

Daca e asa important, se poate deschide, de oricare user, alt topic cu intrebarea ce scop are sondajul, la sectiunea discutii generale.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...