Sari la conținut

Sondaj Potentiale Imbunatatiri Dacia Duster 2

Duster 3  

100 membri au votat

1. 1. Urmatorul Duster (3) ar trebui:

• sa aiba o schimbare radicala de design atat exterior cat si interior
      16
    • sa se faca un face lift cu imbunatatiri semnificative insa sa se pastreze linia actuala
      65
    • sa se faca un face lift cu modificari minimale, actualul model fiind foarte reusit
      15
    • sa nu se schimbe nimic
      4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 152
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Din punctul meu de vedere pe langa ce au zis colegii mei mai sus mi-ar place sa vina din fabrica cu carenaje spate complete si o insonorizare mai buna mai ales pe spate.

Cu siguranta multi dintre noi stiu ce inseamna o janta si o anvelopa de 19" Asadar, sa admiram pozele dar sa ramanem constienti ca asa ceva nu se va intampla vreodata la Duster. Semnalizatoarele inte

Posted Images

Toata lumea s-a plans de scaune...si se plang in continuare! Sustinerea lombara lipsește si e dureros ( si la propriu, si la figurat).

Sper sa isi pastreze in continuare aspectul robust si capacitatile off-road, sa nu devina vreun SUV comercial.

Foot-rest pentru sofer.

Geamuri față cu deschidere/inchidere automata ( butoane cu impuls)

120 km/h si 3000 RPM e nasol rău!!!!

Suprafata perfect dreapta dupa rabatarea banchetei spate.

O cotiera turnată in genul celei de Megan sau Laguna.

Oglinzi rabatabile electric.

Frane spate pe disc.

Iluminat interior si in spate. Cei cu copii mici inteleg mai bine aceasta nevoie.

Acestea sunt obligatorii.

Ar mai fi: climatronic, xenoane, cutie automata, oglinzi electrocromate, motorul 1.6 DCI, sistem audio performant ( claritate, bass, putere), trapă. Dar toate acestea le consider mofturi si ar creste enorm pretul, care cred ca a fost factorul principal in decizia de cumparare! Dar ar merge puse pe lista de opționale :)

Editat de MikePop
  • Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Poate la 4x2 vrei suprafata dreapta dupa rabatare... La 4x4 fix dreapta e.

Despre 4x4 vorbeam, dar e dreaptă după ce demontezi o juma' de ora la ea :). Mi-ar placea sa o arunc pur si simplu si sa rămână plată. ..

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...