Sari la conținut

Duster 4X4 1.2 Tce

Postări Recomandate

• Răspunsuri 80
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare la toata lumea! Dupa 4 luni de asteptare azi am devenit Dusterist, 4x4 1,2 TCe, Laureate, Bleu Cosmos, Pack look, Medianav, senzori parcare. Prima impresie dupa 35 km (pana acasa) este supe

Azi am platit diferenta pana la suma totala pentru 4x4 1,2 Tce, Laureate, Bleu cosmos, Pack look, Medianav, senzori parcare. Probabil inca o luna de asteptare.

Nu e ok comparatia diesel 2.0 130 CP (cuplu 330Nm) cu benzina 1.2 (fie el si turbo).   Inainte de Duster am avut si eu Mondeo (exact specificatiile masinii tale) si tin sa-ti spun ca dupa ce treci d

Posted Images

In sfarsit! :) Nu sunt eu in masura sa fac corectii pe aici, dar am cont pe vwforum din 2004 si nu exista poluari de genul asta pe nici un topic oricat ai sta sa cauti. Orice abatere e stearsa de admin, iar "cartonasele" de care se vorbea mai sus sunt frecvente. Idea e sa nu amestecam mere cu pere si sa cautam prune printre ele ca asa se duce totul de rapa. Daca omul vrea sa afle lucruri noi pe o anumita tema ar fi spre beneficiul tuturor sa fie sigur ca stie ce si unde unde sa caute, nu sa valseze printre alte chestii. Se poate face topic nou pt orice, banuiesc ca serverele au suficient spatiu de stocare.

Exceptand paranteza, dupa 30km parcursi vreau sa zic ca masina asta m-a impresionat si recomand oricui vrea un Duster sa nu evite motorul 1.2 tce pt ca nu are nimic in defavoarea lui comparand cu dieselul. Zgomot in habitaclu inexistent la turatii joase, in exterior identic, aproape ca nu se aude nici de afara, iar cuplul de 210Nm e prezent de cand bagi cheia in contact :)

Azi a plouat apraoape toata ziua in Targoviste si nu am avut timp de poze, dar maine seara ii fac o prezentare cum se cuvine.

Am avut audi a4 b6 in 2003, passat b5,5 in 2005, passat b6 in 2010 si passat cc in 2013 si pot sa va spun absolut sincer ca in afara de plasticele de la interior, pe care pana la urma nu stai sa le pipai toata ziua ca sa vezi ca nu sunt moi ci tari, francezii astia nu sunt chiar tampiti cum credeam pana acum o luna :)

Deci sunt multumit si sper sa raman asa. O masina corecta pt pretul ei din pmdv. Daca nu renuntau la senzorul de temp lichid de racire ma simteam mult mai confortabil :)

Ne auzim maine si prezentam poze.

O seara frumoasa tuturor si sper ca nu am suparat pe nimeni !

Editat de edyy
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Exceptand paranteza, dupa 30km parcursi vreau sa zic ca masina asta m-a impresionat si recomand oricui vrea un Duster sa nu evite motorul 1.2 tce pt ca nu are nimic in defavoarea lui comparand cu dieselul.

Sincer nu cred ca este identic cu dieselul d.p.d.v. al consumului de exemplu. Sau al cuplului . Cred ca este devreme sa ne exprimam in ceea ce priveste consumul deoarece masina ta e prea noua si motorul nu este rodat . Insa cred ca exprimarea e un pic fortata. Parerea mea...

Link spre post

Ma bucur sa aud ca primile impresii sunt favorabile.

Avand in vedere ca esti singurul cu 4x4 1.2Tce, pana in septembrie, asteptam cat mai multe informatii (consum, demaraj, performante 4x4).

Link spre post

Are start stop, toate 1.2 tce cu euro 6 au asa ceva si recuperarea energiei de franare.

Legat de postul 44, eu cand am exprimat parerea de mai sus ultimul lucru la care m-am gandit era consumul. Normal ca orice diesel o sa consume mai putin ca un benzinar, dar cel putin pt mine nu e relevant ca imi consuma 7 sau 8 in loc de 5(l/100km). Pana la urma fiecare isi spune parerea in functie de perceptiile si placerile personale. Asa ca in continuare nu gasesc nici un dezavantaj al acestui motor fata de unul diesel. Nu stiu cum sa explic dar parca e asa frumos si relaxant sa stai la semafor si sa nu auzi absolut nici un zgomot venind din compartimentul motor...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Da, așa scrie pe site-ul lor: BATERIE 12V L3 EFB 70AH 720A - 7711575175.
    • Din pacate au mai fost inadvertente intre codurile si caracteristicile componentelor oferite de unii vanzatori de piese auto. Pe langa codul OE verifica totusi daca este EFB (asta e important pentru S&S) si apoi daca este si de 70Ah 720A. Chiar daca pot sa scriu /codez doar in cateva minute via diagnoza eu am preferat totusi sa iau acumulatorul cu aceleasi caracteristici.
    • Mulțumesc pentru confirmare, o să merg pe codul 7711575175 (acumulatorul este cel din primul rezultat Google, de pe site-ul piese.rada****.ro, la 653,11 lei - ăștia au fost cei care mi-au zis că nu e potrivit pentru mașina mea). De aceea vroiam sa merg pe acumulator identic cu ce este acum pe mașină, ca să nu mai am treabă și cu codatul celui nou.
    • Pentru masina din profilul tau Duster 1.33 TCe 150cp an fabricație 2020 (evident cu S&S) producatorul Dacia ofera codul OE 7711575175 si este 70Ah 720A EFB (pentru S&S), vezi si atasat. Pe masina mea (tot cu S&S) bateria de prim montaj (cu alt cod OE) are aceleasi caracteristici L3 EFB 70Ah 720A, dupa aprox 8 ani am inlocuit-o tot cu una EFB 70Ah 720A dar Motrio (Rombat nu mai avea asa ceva) si pana acum sunt multumit cu ea. Daca doresti alt producator de acumulatori este greu sa gasesti una exact ca cea de prim montaj, dar poti sa gasesti de ex cu 760A, vezi si discutiile anterioare din acest topic (inclusiv despre scriere /codare sau nu in softul masinii) , iar alegerea acumulatorului pana la urma depinde si de tine.
    • Da, și nu am găsit.
  • Creează nouă...