Sari la conținut

Duster 4X4 1.2 Tce

Postări Recomandate

Salut. Am dat o comanda pt Duster 1,2 4x4 in data 27 mai si initial nu mi-au dat o data exacta pt livrare, iar dupa plata anavsului surpriza : dupa 15 august. Nu eram atat de hotarat sa cumpar un Duster si am fost la dealer sa ii anunt ca renunt la idee, ca nu mai vreau masina pt ca nu pot astepta atat si a ramas sa imi returneze in cont banii dati ca avans in decurs de cateva zile.

Nu am o explicatie pt ce s-a intamplat ulterior, dar la cateva ore dupa discutia respectiva am primit telefon de la ei si m-au anuntat ca au gasit o masina exact cum vroiam eu si ca o pot livra in decurs de 2 saptamani, iar maine trebuie sa soseasca :) De abia o astept. Cred ca o sa fiu primul cu Duster 1.2, 4x4 si euro 6 :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 80
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare la toata lumea! Dupa 4 luni de asteptare azi am devenit Dusterist, 4x4 1,2 TCe, Laureate, Bleu Cosmos, Pack look, Medianav, senzori parcare. Prima impresie dupa 35 km (pana acasa) este supe

Azi am platit diferenta pana la suma totala pentru 4x4 1,2 Tce, Laureate, Bleu cosmos, Pack look, Medianav, senzori parcare. Probabil inca o luna de asteptare.

Nu e ok comparatia diesel 2.0 130 CP (cuplu 330Nm) cu benzina 1.2 (fie el si turbo).   Inainte de Duster am avut si eu Mondeo (exact specificatiile masinii tale) si tin sa-ti spun ca dupa ce treci d

Posted Images

@edyy e 4x2 sau 4x4, pt ca in semnatura scrie ceva, iar in postul tau altceva ?

Ca daca e vb de 4x2, intr-adevar posibil sa mai existe pe stoc euro 5 si de aceea sa iti aduca asa de repede.

Link spre post

E 4x4, dar cand am facut contul pe "forumduster" nu exista posibilitatea sa alegi 1.2 tce combinat cu 4x4 si de asta am ales 4x2 :)

Am intrat si acum la editare profil si e aceeasi situatie. Ar trebui sa adauge un moderator si optiunea asta pt ca probabil o sa apara din ce in ce mai multe 4x4 cu 1.2 tce.

Editat de edyy
Link spre post

Nu stiu daca e asa, sau ce inseamna "refuzata" la export, insa masina a iesit din fabricatie in data de 4 iunie (informatie 100% sigura),iar eu am dat comanda pe 27 mai. Adica nu statea acolo undeva parasita si refuzata si am picat eu exact pe specificatiile ei. Ce e evident e ca cineva nu a mai vrut sa o cumpere pt ca probabil era comandata cu cateva luni in urma.

Editat de edyy
Link spre post

Pentru Romania s-a dat drumul la comenzi incepand cu 6 Mai.

Probabil a fost comandata din strainatate, asadar e o masina pentru export si cred ca este mai buna decat cele pentru intern.

Link spre post

Nu stiu daca e mai buna, dar deja am vandut masina pe care o aveam de 3 saptamani, am cumparat pt Duster o gramada de chestii (jante, bandouri protectie, becuri, cotiera, deflectoare aer, boxe...) si astept de 10 zile de zici ca vine din Brazilia, nu de la Pitesti.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...