Sari la conținut

Duster 4X4 1,6 16V Vs Duster 4X4 1.2 Tce

Postări Recomandate

Revin cu noutati: am trimis mail la vocea clientului si mi-au raspuns (mi-au trimis un fisier excel).

In acel fisier e un tabel cu caracteristicile tehnice si vad ca rapoartele cutiei la 1.2 TCe 4x4 sunt identice ca la 1.5 dCi 4x4...si ca fapt divers la 1.6 16v 4x4 tr.6 are acelasi raport ca tr.5 la 1.2 TCe 4x4.

PS. Cand zic "raport al cutiei de viteze" ma refer la viteza care o are autovehiului in anumita treapta de viteza la 1000 rpm.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 101
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Neah, noi vrem dieselul de 1.6, benzinarii vor 2.0.

Acum vin de la dealer, am dat comanda de Duster Laureate 1.2 tCe 4x4....urmeaza sa imi zica care va fi termenul probabil de livrare.   Am comanda-o culoare alba, si ca optionale am adaugat: mediaNav

Am comandat asa: Laureate 4x4, 1,6 16V, euro5, gri platine, cruise si volan piele prin programul rabla 2015. Pretul final dupa scaderea tichetului este de 13.900 euro (excelent). Garantia este de 4 an

Posted Images

In cazul asta cei care vor avea 1.2 tce 4X4 sa aibe si o cisterna mica dupa ei sau hai macar un butoi in portbagaj.

/joke

Link spre post
  • 2 weeks later...
Intrebare pt @t0rquemada si nu numai: ai idee daca pe Duster se va pune si climatizare automata ? ...ma refer la cea de pe Logan 10 Ani si alte model Renault (Clio 4, Captur)...Intreb pt ca imi doresc f mult o climatizare autoamata si sa stiu daca sa ma duc sa dau maine comanda pt Duster 1.2 tCe 4x4 sau sa mai astept.

Acest lucru mă interesează și pe mine.

Link spre post

@dacian, eu te-as sfatui sa mai ai rabdare pana la toamna... si pentru ca esti un analist adevarat :) care isi face liste cu argumente, iata cateva PRO RABDARE:

- o sa ai posibilitatea sa faci un drive-test cu tce 4x4

- pana atunci se mai strang informatii despre motorasele tce si de la alti posesori 2x4

- vor aparea prezentarile in presa de specialitate despre tce 4x4 care vor oferi date si pareri mai relevante - inevitabil vor aparea o multime de comparatii tce 4x4 vs dci 4x4 pentru suprematia in off-road...

- se vor afla mai multe despre modelele 2017 care vor fi prezentate in vara/toamna lui 2016 - poate vei afla ceva incitant despre noul Duster pentru care merita asteptat

- dupa ce strangi toate informatiile concludente s-ar putea sa-ti dai seama (inca o data) ca de fapt Dusterul tau actual este cea mai buna alegere :)

Link spre post

Multumesc timekruzer pentru sfaturi dar lista cu argumente anti-asteptare a fost mai lunga asa incat pot sa va anunt ca acum o ora tocmai s-a vandut cea mai buna dacie duster sh existenta pe piata (adica dusterul meu) si am comandat un nou duster benzina 1,6 euro 5, adica vechiul motor si am facut asta pentru urmatoarele argumente coplesitoare (printre altele):

- nu vreau sa astept pana in 2017 sau 2018 pentru un nou duster care cu siguranta nu imi va placea mai mult decat actualul; totusi suntem in prima jumatate a lui 2015 pana la noul duster vor mai trece 2 sau 3 ani si nu vreau sa-mi petrec viata asteptand himere.

- am luat motorul de 1,6 16 V euro 5 (K4M) deoarece sunt convins ca va fi ultimul motor clasic pe care il voi mai prinde pe o masina. Cred ca peste 4 sau 5 ani cand imi voi lua duster II vom avea parte doar de albinutze turbo asa ca pana atunci ma voi delecta cu muzica clasica

- nu in ultimul rand, am ales 1,6 euro 5 deoarece in cazul in care pretul combustibilului o va lua la deal si vom ajunge pe podiumul european la scumpetea carburantilor, am o portita spre gpl. E de precizat ca mi s-a spus ca motoarele pe benzina 1,6 de pe nissan q (ce cred ca vor intra in echiparea duster euro6) nu prea se impaca cu gpl (sursa vernesti).

- si altele printre care termenul de livrare de o luna, pretul de achizitie, costurile de intretinere si faptul ca in aproape trei ani am fost multumit de prestatiile acestui motor.

Link spre post

Cand o sa produca Dacia masini electrice, marii producatori o sa faca masini care zboara.....

Eu zic : cand o sa produca Dacia motoare electrice ceilalti producatori o sa inventeze teleportarea...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...