Sari la conținut

Duster 4X4 1,6 16V Vs Duster 4X4 1.2 Tce

Postări Recomandate

Deci ne limitam la liniute sau bariere de distanta si viteza sau privim mai in ansamblu? Nu de alta, dar ca sa stiu daca mai particip la discutie!

Nu ne limitam la liniute, dar voi ma tot amenintati cu liniutele ca sa nu ma pun cu voi. Nu ma pun. Astept sa fiu depasit/sa nu ma pot tine de un TCe:D..oricum in trafic conteaza si soferul, nu doar masina:P...momenten doar un Dusty Diesel m-a depasit:)) cunoscatorii stiu cine!!...SI aici gata cu liniute, depasiri si alte chestii plictisitoare. La voi in oras, gasiti usor loc de parcare? Inchideti oglinzile cand le parcati? Ca sa vb si noi strict chestii normale, de folosire a Dusterului in oras.

As vb de off, dar voi ati zis ca nu sunteti adeptii, asa ca ce sa zic sa fim pe aceeasi pagina?

Sa vb ca duster ca masina de oras, nu e chiar asa fun. Si bunica are polo 1,2 FSI si consuma 4%, si nu il laud de ce poate face in off...ca e masina de oras.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 101
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Neah, noi vrem dieselul de 1.6, benzinarii vor 2.0.

Acum vin de la dealer, am dat comanda de Duster Laureate 1.2 tCe 4x4....urmeaza sa imi zica care va fi termenul probabil de livrare.   Am comanda-o culoare alba, si ca optionale am adaugat: mediaNav

Am comandat asa: Laureate 4x4, 1,6 16V, euro5, gri platine, cruise si volan piele prin programul rabla 2015. Pretul final dupa scaderea tichetului este de 13.900 euro (excelent). Garantia este de 4 an

Posted Images

Ma mai uitai o data la titlul topicului.

Nu ma duce mintea sa concluzionez altceva (dupa ce v-am ascultat parerile la toti, pertinente dupa mine):

E prea devreme sa concluzionati daca 1.2 Tci 4x4 sau 1.6 16v 4x4 dintr-un motiv simplu: nu aveti cum sa stiti ce si cum face ala 1.2 4x4 pana nu va cocotati in el.

Just my 2cents...

Editat de mugur
Link spre post

cei care au 4x2 deja stiu cum va fi cel 4x4.....nu ai ce sa zici Mugur. eu deaia vorbesc, ca am Duster 4X4 Benzina....Adica am juma de titlu de topic, si am mers cu el de la 0 la 180km/h, prin oras, pe afara, pe autostrazi, pe dealuri, prin rauri, prin paduri, la kaufland, la IND-uri, si lista poate continua..Si intrebati si alti colegi, fie cu diesel, fie cu benzina, ca e diferenta intre un Duster 4x4 si unul 4x2 avand acea motorizare. Nu zice nimeni ca de ce aveti 4x2, daca nu aveti nevoie de 4x4 va inteleg. Fiecare isi conduce pe unde ii face placere, si daca chiar nu sunteti cu off-ul, atunci ati ales masina potrivita pentru voi.

Asteptam sa iasa TCe-ul 4x4 si atunci sa vedem parerile cuiva care va detine masina respectiva.

Pana atunci nu are rost sa ne certam, scz inca odata tuturor care v-ati simtit ofensati/v-am suparat. nu a fost cu intentie. Sper ca o sa putem bea o bere rece cu cei care vin la IND, si evident ca indiferent ca avem 1.6, 1.2, sau 1.5 sub capote, tot un singur lucru conteaza: Suntem Dusteristi! Masina asta uneste oamenii, nu ii face sa se certe:)

Link spre post

Aduc o pecizare. Germania e plina de Dustere 4x4. Credeti cumva ca cei care au cumparat tractiune integrala fac plimbari pe dealuri. Nu spun ca nu este frumos. Sunt sigur ca este super, dar multi pur si simplu plimba cateii sau pun bicicletele pe duster

...ceea ce nu e un lucru rau, fiind un suv. Mie mi se pare mult mai logic sa-ti iei suv cand vrei 4x4, si o berlina, eventual hatchback cand vrei 4x2. Altfel, cu duster 4x2, ai doar un hatchback 4x2 care consuma mult, are ruliu mare, si un portbagaj nu foarte mare.

Pentru cei pe care nu ii intereseaza consumul, 1.2 tce 4x4 cred ca va fi o masina sprintena, din documentatie reiese ca prinde 100km/h in 11.5sec

Insa la consum, vazand diferentele de consum intre 4x2 si 4x4 la dci si 1.6, nu ma astept ca 1.2tce 4x4 sa ia mai putin de 9 media, asta la mers frumos.

Cat despre off-road-ul cu 1.2tce 4x2 laudat mai devreme, in lipsa unei modalitati de a dezactiva esp, cred ca la prima rampa mai sanatoasa, acolo ramai, si te uiti cum urca pe langa tine dacii 1300, loganuri prima generatie, duster fara esp...

Link spre post

Tudor deci imi dai dreptate totusi. Eu cred ca defapt va aparati fiecare alegerea :)

Asa ca mai bine beti un suc la IND si respectati toti alegerea celorlalti.Stiu ca eu asa o sa fac cand imi ajunge masinuta acasa...

Editat de mugur
Link spre post

Nu poti dezactiva esp-ul la modelele 4x2 de duster... indiferent de motorizare.

Si apropo de consumuri, tot vad la posesorii de 1.2tce evitari de a exprima consumul curent, ci fraze de genul "o data, mi-a luat 6.5 afara".

E mai util sa spuneti pe bune cat ia, asta vor cei care va intreaba de consum.

Apropo, si mie "o data" mi-a consumat 4 fix pe cb - dar numai o data... si n-o sa se mai repete :)

Link spre post
Tudor deci imi dai dreptate totusi. Eu cred ca defapt va aparati fiecare alegerea :)

Asa ca mai bine beti un suc la IND si respectati toti alegerea celorlalti.Stiu ca eu asa o sa fac cand imi ajunge masinuta acasa...

Iti dau dreptate:)

Te asteptam si pe tine cu noi la suc/bere la IND dupa ce iti ajunge noua jucarie!:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...