Sari la conținut

Duster 4X4 1,6 16V Vs Duster 4X4 1.2 Tce

Postări Recomandate

• Răspunsuri 101
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Neah, noi vrem dieselul de 1.6, benzinarii vor 2.0.

Acum vin de la dealer, am dat comanda de Duster Laureate 1.2 tCe 4x4....urmeaza sa imi zica care va fi termenul probabil de livrare.   Am comanda-o culoare alba, si ca optionale am adaugat: mediaNav

Am comandat asa: Laureate 4x4, 1,6 16V, euro5, gri platine, cruise si volan piele prin programul rabla 2015. Pretul final dupa scaderea tichetului este de 13.900 euro (excelent). Garantia este de 4 an

Posted Images

urmariti filmuletul asta si vedeti ce motor au cumparat Mercedes de la Renault.

Asa stiam si eu, ca au luat 1.5DCI-urile de la Renault.

Stiti ceva sigur ca au luat si 1.2 TCe asta de pe Duster?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si daca e bun 1,2-ul pe A-Classe si alte Renaulturi micute, rezulta ca e bun si pe Duster?:)) Is curios cum de nu or auzit cei de la Cadillac de el....sa vedem si noi Escalade-uri de 1,2 tce 125 HP:))

p,s.:A fost vre-un 1,2 la IND? ca sincer cautam unu sa vedem ce poate pe 400m:>

Link spre post

Sunt convins ca un turbo in plus se simte....! Si este ft adevarat ca totul tine de necesitatea personala. Ce sa faci cu 200 de cai daca te plimbi cu ea prin oras 80%?! Cui nu i-ar placea un turbo sau un 2000 cmc?! :)

Da, e adevarat ca nu ai nevoie de Turbo prin oras. Dar si cand ii areti BMW-ului de langa tine ca nu se joaca cu Dusterul, altcumva va fi privit si Dusterul. Bine nu asta e motivul pentru turbo. De turbo ai nevoie cum o iei la plimbare prin tara si iesi din oras...Afirmatia:"Pe drumurile romanesti nu ai nevoie de masini puternice"-FALSA...ba chiar ai mai multa nevoie ca in Germania, unde o tii linistit la 160 ori cu 90 de cai ori cu 500. Dar pe la noi(cel putin in Ardeal), cand "prinzi momentul" sa depasesti ai nevoie de cai...cat mai multi....De multe ori prinzi pe cate 1 care doarme cu 60-70 in afara si face cate o coloana imensa, pt ca se mai gasesc 2-3-5 adormiti care "nu se baga ca nu is inconstienti" atunci cand prinzi cate o pauza din sensul opus ai nevoie de forta.

Din acest motiv as avea nevoie de Turbo:) Eu am drumuri si prin tara, si vad la masinile colegilor(Passat 2010 - 2l 140HP, Passat CC 2013 - 2l 170 HP) si vad ca altcuma te simti cand ai ceva mai multi cai la depasiri:)

Sincer, pe Duster, daca ar fi sa aleg eu motorul dorit, ar fi cel de 2l de la rusi:D doar ca uniunea asta europeana ne "strica" toata distractia cand vine vb de motoare(incluzand motoarele americane, si chiar si 2l-ul de pe duster).

SI apropo. Sa revenim un pic la topic. Intrebare mea este: de ce nu pun cei de la Renaul, mult laudatul motor de 1,2l si pe Koleos? La Koleos de ce au doar motorizari de 2.0? Asta ar fi o intrebare cheie.

Link spre post
Si daca e bun 1,2-ul pe A-Classe si alte Renaulturi micute, rezulta ca e bun si pe Duster?:)) Is curios cum de nu or auzit cei de la Cadillac de el....sa vedem si noi Escalade-uri de 1,2 tce 125 HP:))

Voi face tot posibilul sa particip la un viitor IND, dar nu voi oferi nimanui satisfactie pe 400 m sau alte liniute. In plus, daca vreti sa faceti comparatie intre anumite motoare va rog sa nu intrati in ironii sau alte ... chestii! Ca o comparatie interesanta, in aceasta perioada, fortat de imprejurari, conduc un MCV de 1.6 si il vad mult mai chinuit decat 1.2-ul din dotare.

Link spre post

Si daca e bun 1,2-ul pe A-Classe si alte Renaulturi micute, rezulta ca e bun si pe Duster? :)) Is curios cum de nu or auzit cei de la Cadillac de el....sa vedem si noi Escalade-uri de 1,2 tce 125 HP:))

De juma de an vad contraziceri intre posesori de Duster, care de fapt il lauda, si ceilalti posesori/neposesori de Duster care considera masina ca fiind cea mai proasta in segmentul sau. Din ceea ce spui trag concluzia ca exista pe acest doar o masina principala. Si anume 1.5 diesel sau 1.6 benzina dar sa fie 4x4. Celalte sunt de umplutura

Editat de bmcpst
Link spre post

@dacian esti sigur ca din iunie incep vanzarile la 1.2 sau e doar zvon ?

Mai e o treaba: 1.2 este euro 6, norma care va fi obligatorie de la anul, iar din ce stiu eu 1.6 nu va mai fi facut euro 6, deci pe viitor ca motor pe benzina va ramane doar 1.2 tCe

Link spre post

Voi face tot posibilul sa particip la un viitor IND, dar nu voi oferi nimanui satisfactie pe 400 m sau alte liniute. In plus, daca vreti sa faceti comparatie intre anumite motoare va rog sa nu intrati in ironii sau alte ... chestii! Ca o comparatie interesanta, in aceasta perioada, fortat de imprejurari, conduc un MCV de 1.6 si il vad mult mai chinuit decat 1.2-ul din dotare.

@Stefanudrea Imi cer scuze daca te-am suparat sau pe alti colegi...chiar a fost fara intentie...eu mi-am zis parerea strict personala. Fiecare are dreptul la opinia lui pana la urma, nu? Si fiecare alege masina in functie de necesitati...Important e ca proprietarul sa fie multumit de masina lui:D cum eu sunt multumit de 1,6 asa esti tu si alti colegi de 1,2. Nimic de comentat.

Eu am scris opinia mea, deoarece @dacian ne cerea pareri. Fiecare are dreptul sa imi zica parerea lui, cu argumente pro si contra:D

MCV-ul e de 1,6 sau 1,6 16V?

si lasand gluma cu Escalade-ul laoparte, tot astept raspuns la:de ce nu pun cei de la Renaul, motorul de 1,2l si pe Koleos? La Koleos de ce au doar motorizari de 2.0?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...