Sari la conținut

Duster 4X4 1,6 16V Vs Duster 4X4 1.2 Tce

Postări Recomandate

• Răspunsuri 101
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Neah, noi vrem dieselul de 1.6, benzinarii vor 2.0.

Acum vin de la dealer, am dat comanda de Duster Laureate 1.2 tCe 4x4....urmeaza sa imi zica care va fi termenul probabil de livrare.   Am comanda-o culoare alba, si ca optionale am adaugat: mediaNav

Am comandat asa: Laureate 4x4, 1,6 16V, euro5, gri platine, cruise si volan piele prin programul rabla 2015. Pretul final dupa scaderea tichetului este de 13.900 euro (excelent). Garantia este de 4 an

Posted Images

am comandat un nou duster benzina 1,6 euro 5,

- si altele printre care termenul de livrare de o luna, pretul de achizitie, costurile de intretinere si faptul ca in aproape trei ani am fost multumit de prestatiile acestui motor.

L-ai comandat azi si ti-au zis ca intr-o luna se livreaza ??? Presupun ca 4x4 Laureate ?

Eu am dat comanda de 2 saptamani si jumatate la un 1.2 Tce 4x4 euro 6 si deocmandata nicio veste, nu mi-au zis termen probabil de livrare, nimic. :(

Editat de SYL40
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

L-ai comandat azi si ti-au zis ca intr-o luna se livreaza ??? Presupun ca 4x4 Laureate ?

L-am comandat acum o saptamana si de la dealer mi-au dat termen 21-26 iunie, cu toate ca dacia si-a luat o marja de doua saptamani, adica pana la 11 iulie. Acest termen destul de scurt se datoreaza probabil faptului ca exista mai putine comenzi de 1,6 euro 5 iar acest motor se afla in fabricatie. Cred ca 1,2 tce 4x4 se afla in stadiul de implementare urmand ca productia sa inceapa doar pe la sfarsitul lunii iunie sau prin luna iulie. De aici termenul inca neclar pentru masina ta.

Am facut si eu o simulare pentru modelul comandat de tine si termenul ar fi fost luna septembrie. Totusi cred ca merita asteptarea deoarece sunt convins ca 1,2 TCE va fi o masina foarte buna atat pe asfalt cat si offroad.

Comanda mea a fost pentru 4x4 Laureate.

Editat de dacian
Link spre post

Unde/cum ai facut acea simulare de ti-a iesit luna septembrie ? Intreb pt ca stau "ca pe jar" asteptand un raspuns si evident masina.

Multumesc pt raspunsuri !

Link spre post

Multumesc timekruzer pentru sfaturi dar lista cu argumente anti-asteptare a fost mai lunga asa incat pot sa va anunt ca acum o ora tocmai s-a vandut cea mai buna dacie duster sh existenta pe piata (adica dusterul meu) si am comandat un nou duster benzina 1,6 euro 5, adica vechiul motor (....)

Felicitari pentru decizie, inteleg si iti respect argumentatia. Sa fie intr-un ceas bun! :)

Si ce culoare ai ales in cele din urma, stiu ca mai demult erai nemultumit de paleta oferita de producator...

Editat de timekruzer
Link spre post

Am comandat asa: Laureate 4x4, 1,6 16V, euro5, gri platine, cruise si volan piele prin programul rabla 2015. Pretul final dupa scaderea tichetului este de 13.900 euro (excelent). Garantia este de 4 ani deoarece un an se primeste din programul rabla gratuit. Comanda in 20 mai, data fabricatiei 18 iunie.

M-am grabit sa comand dusterul cu motorul 1,6 K4M deoarece dupa deductiile mele bazate pe unele informatii disparate acest motor isi va inceta existenta odata cu obligativitatea euro6 din septembrie daca nu ma insel. Inlocuitorul va fi un motor asemenator de 115 Cp care va veni si cu un cuplu mai mare dar din auzite stiu ca acel motor va avea acel cuplu maxim la turatie ceva mai ridicata (peste 4000) ceea ce este descurajant in off road. Consumul dat pentru acesta (am vazut undeva o lista) chiar daca este destul de mic nu va putea fi realizat.

In privinta 1,2 tce 4x4 dupa studierea fisei tehnice si discutiile personale cu posesori de acest motor pe 4x2 cred ca va fi o masina foarte buna, cu prestatii bune pe asfalt si cu prestatii asemenatoare dieselului in offroad. Va avea acel zvac pe care il regasim si pe berlinele de oras iar in off road va depasi obstacole fara sa se opinteasca.

Toate cele aratate sunt opinii personale si trebuie tratate ca atare.

Link spre post

Dacian sa il porti sanatos. Ma bucur sincer ca ai renuntat la suzuki ala. L-am condus destul si mie nu mi-a placut. Trateaza asta ca o parere subiectiva, evident.

Jde' mii de km dara evenimente iti doresc.

Jucaria 1.2tce 4x4 s-ar putea sa fie o mare inginerie. . Cuplul destul de mare la turatie joasa face toti banii in opinia mea. Cat o fi de fiabil in timp ramane sa ne zica proprietarii.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...