Sari la conținut

Duster 4X4 1,6 16V Vs Duster 4X4 1.2 Tce

Postări Recomandate

Nu poti dezactiva esp-ul la modelele 4x2 de duster... indiferent de motorizare.

Si apropo de consumuri, tot vad la posesorii de 1.2tce evitari de a exprima consumul curent, ci fraze de genul "o data, mi-a luat 6.5 afara".

E mai util sa spuneti pe bune cat ia, asta vor cei care va intreaba de consum.

Apropo, si mie "o data" mi-a consumat 4 fix pe cb - dar numai o data... si n-o sa se mai repete :)

Mie mi-a consumat odata 0,8% coborand feleacul cu ea in frana de motor, 1,2% scoasa din viteza, 10-11 in oras(43 la picior, talpa mai maire, traficul de cj) 7-8 afara si 0% in parcare:)))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 101
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Neah, noi vrem dieselul de 1.6, benzinarii vor 2.0.

Acum vin de la dealer, am dat comanda de Duster Laureate 1.2 tCe 4x4....urmeaza sa imi zica care va fi termenul probabil de livrare.   Am comanda-o culoare alba, si ca optionale am adaugat: mediaNav

Am comandat asa: Laureate 4x4, 1,6 16V, euro5, gri platine, cruise si volan piele prin programul rabla 2015. Pretul final dupa scaderea tichetului este de 13.900 euro (excelent). Garantia este de 4 an

Posted Images

Eu cred ca am exprimat destul de clar consumul meu. Nu m-am referit la el ca fiind odata, ci m-am referit la el raportat la stilul meu de condus.

Tudore, berea o bem. Si crede-ma ca in trafic ma vei depasi intotdeauna, indiferent ce voi conduce eu.

Se poate sa nu facem totusi misto unii de ceilalti cu consumul in coborare, scos din viteza si cu motorul oprit? Nu de alta, dar la mine pompeaza benzina in rezervor atunci :P

Link spre post

Pentru cei pe care nu ii intereseaza consumul, 1.2 tce 4x4 cred ca va fi o masina sprintena, din documentatie reiese ca prinde 100km/h in 11.5sec

Cat despre off-road-ul cu 1.2tce 4x2 laudat mai devreme, in lipsa unei modalitati de a dezactiva esp, cred ca la prima rampa mai sanatoasa, acolo ramai, si te uiti cum urca pe langa tine dacii 1300, loganuri prima generatie, duster fara esp...

De unde ai informatia cu timpul 0-100 ?

Deci sa inteleg ca la modelele 4x2 nu exista buton de decuplat ESP-ul ?...e ca la Logan 2/Sandero 2. Si la prima generatie de Duster e la fel ?

Link spre post

Off, chiar nu ati inteles cifrele de consum? Sa le reiau? Deci media mersului vioi 10, consum real. La drum intins mers constant 7.0-7.5. Am zis ca am facut un drum lung in care am avut 6.5 media si am zis si parametrii de rulare 80-90/h.

Link spre post

Tudore, berea o bem. Si crede-ma ca in trafic ma vei depasi intotdeauna, indiferent ce voi conduce eu.

Se poate sa nu facem totusi misto unii de ceilalti cu consumul in coborare, scos din viteza si cu motorul oprit? Nu de alta, dar la mine pompeaza benzina in rezervor atunci :P

No, dar nu mai poate glumi lumea pe aici? Nu faceam misto, ziceam si eu cifre scoase de mine. Acum pe bune: Ce mai mic consum(care l-am avut pe cb: 7.1% cluj-alba... Nu stiu cum de, ca ma si grabeam un pic sa ajung in alba. si cel mai mare:21-22% la zetea, pe traseul de 30 km dupa roadbook :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post

Da, acum am descarcat si eu pfd-ul si am vazut ca e 11,0s, ceea ce zic eu e bine, avand in vedere ca Logan 1.6 16v euro 5 (actuala mea masina) are 11.3s...si probabil si reprizele sunt mai bune la tCe, fiind vorba de un motor turbo cu cuplu mare la turatii reduse (adica exact ceea ce lauda sustinatorii diesel-ului, cand defapt ei lauda motorul turbo).

PS. Sper sa ajung sambata sa fac un test-drive cu Qashqai 1.2 si daca e va impartasesc impresiile.

LE. Ce chestie, vad ca pe site-ul unguresc, la configurator, apare si motorizarea 1.6 16V euro 6 de 115cp; si e la acelasi pret cu cel de 105cp (euro 5)..Oare va aparea si la noi aceasta motorizare ?

Editat de SYL40
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...